Hvordan å holde insekter unna uten å skade din plante

November 27

Hvordan å holde insekter unna uten å skade din plante

Skadedyr er et konstant problem for alle plante eier. Enten innendørs eller utendørs, planter er utsatt for parasitter som beiter på raudåte for næring sin egen. Vanlig diligence er nødvendig for å beskytte planter fordi en pest infestation raskt sprer og kan drepe en hele beskjære. Holde feil bort uten å skade planter krever en multi-lagdelt tilnærming til å gi den beste oddsen for suksess.

Instruksjoner

•Plasser skjermer eller finmasket nett rundt plantene å holde insekter i sjakk. Vann og sollys vil fortsatt komme gjennom og gi næring til planter men parasittiske bugs er blokkert.

•Treat planter med Antipas som ikke vil skade anlegget i seg selv. Les emballasjen for å kontrollere at planter vil være trygt og for å sjekke hva bugs plantevernmidler beskytter mot.

•Kontroller plantene regelmessig, plukking av hånd noen insekter som er synlige. Bruk vernehansker å beskytte mot bites eller stikk.

•Sprinkle en liten mengde naturlig mel på bladene av planter som opplever problemer med pest. Mel forårsaker fôring og fordøyelsesenzymer problemer for insekter, hindre dem fra å fortsette å mate på anlegget. Unngå mel med salt, som skader planter. Naturlig mel uten tilsetningsstoffer vil ikke skape problemer for planter.