Hvordan å holde hjort fra tulipaner

February 16

Hvordan å holde hjort fra tulipaner

Tulipaner er illustrerende for våren hager og en favoritt blant hjem gartnere. Dessverre, hjort finne tulipaner nesten uimotståelig deres søte smaken, høy vann og natrium innhold. Hvis du bor i et område hvor det er en høy frekvens av dyrene surfer, ikke gi opp på planting av fargerike blomster. I stedet prøve å implementere flere teknikker for å avskrekke hjort fra innstigning din hage og spise din tulipaner.

Instruksjoner

Sette inn et gjerde rundt hagen din. Mens dette er en dyrere løsning på en hjort surfing problemet, kan det være den ultimate løsningen å holde hjort fra din tulipaner og resten av hagen din. En hjort gjerde skal 8 fot høy, som er den øverste høyden som en hvite-tail deer kan hoppe og vinklet utover på 45 grader.

•Mix tulipaner med påskeliljer og foxglove. Hjort liker ikke disse plantene fordi de er giftige og de vil sannsynligvis ikke spise planter som har gjort dem syke tidligere. Hvis din tulipaner er blandet med påskeliljer, være hjort mer opptatt av å unngå giftige planter enn med spise velsmakende tulipaner.

•Scatter hunden håret i området rundt tulipaner. Hvis du ikke har din egen hund som kaster, besøke en lokal hund groomer og be om en liten bag av hår. Hvis hjort lukter duften av en hund, kan det være mindre sannsynlighet for å angi din hage og spise din tulipaner. Mens det ville være ideelt å ha en grave patruljerer din tulipaner dag og natt, kan trusselen om en hund være en avskrekkende.

•Plant hjort-avskrekkende pellets i bakken med tulipaner. Disse pelleter føre tulipaner har en bitter smak når de overflaten, som vil avskrekke hjort fra å spise dem.