Hvordan å holde hjort fra terrasser

May 24

Hvordan å holde hjort fra terrasser

For mange rural bolig, hjort er en vedvarende ordensforstyrrelser, og hjort besøker en uteplass tendens til skade eller ødelegge planter og møbler. Holde hjort ut av din gårdsplass er en multitiered prosess, og hvor langt du fortsette avhenger alvoret i hjort problemet. Start med passiv tiltak som å fjerne ting som tiltrekker hjort, og deretter gå videre til aktive tiltak for å skremme hjort. De strengeste antideer forholdsregel er å sette opp en fysisk barriere rundt uteplass, selv om dette endrer nødvendigvis karakter av din gårdsplass i prosessen.

Instruksjoner

•Fjern noen planter fra rundt terrassen som kan tiltrekke seg hjort. Eksempler inkluderer ikke bare frukttrær og grønnsaker som salat, men også blomster som pansies og selv engelsk eføy. Alt som er fuktig og/eller rik på protein kan tiltrekke sulten hjort.

•Plant sterk-smelling planter som hjort ikke vil rundt terrassen, eller plasser potter med samme planter på terrassen. Eksempler gressløk, hvitløk, lavendel og mynte.

•Hang vind Klokkemusikk og distribuere motion-aktivert sprinkleranlegg rundt terrassen. Disse tingene, spesielt i konsentrasjon, er ansvarlig for å skremme hjort. Installere en dekorativ fugleskremsel hvis det passer terrassens innredning.

•Gå hunden huset ved siden av terrassen, hvis du har en hund som bor ute. Når din hunden er nær terrassen, ikke hjort.

•Scatter deer repellents over tilnærminger til patioen og terrassen selv. Eksempler inkluderer alt fra ulv urin til flak og pulver laced med capsaicin eller ammonium salter. Bruke slike repellents kan også frastøte noen kjæledyr du har imidlertid.

•Erect en barriere rundt terrassen, men bare som en siste utvei. Dette kan være alt fra en personvern gjerde å en hekk, men uansett hvor barrieren går, den blokkerer visningen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har planter å flytte, kan du prøve å flytte dem fra terrassen til rett ved siden av huset. Nærhet til din bolig kan avskrekke reinen, og minst du kan holde en nærmere ur over plantene.
  • Hvis du må beholde frukt og grønnsaker rundt patio, høste produsere så snart den modner.
  • En måte å unngå bygge skjemmende barrierer rundt patio er å heve den. Reinsdyrene kan hoppe, men de ikke gode klatrere, så en hevet uteplass med ett sett med gated trapper og et rekkverk vil holde alle de mest overbeviste hjorten av. Men i de fleste tilfeller vil dette bety demolishing gamle terrassen og gjenoppbygge.