Hvordan å holde fugler fra din kirsebærtrær

February 28

Hvordan å holde fugler fra din kirsebærtrær

En av de største ordensforstyrrelser skadedyr for kirsebær dyrkere er fugler. Fugler trekkes til den terte og søte kirsebær trær og kan decimate en høst før kirsebær er modne nok å plukke. De fleste kirsebærtrær er for stor til å dekke med en beskyttende netting, men det er fortsatt skritt du kan ta for å holde fugler fra trærne.

Instruksjoner

•Count de store grenene i kirsebær treet og samle det samme antallet aluminium kake bokser.

•Punch-huller i kanten av hver sektor boks med en skrutrekker. Tre snoren gjennom hullet og tre sikker. Loop strengen over en viktigste gren og justere den slik at kaken tinn henger fritt. Bindebånd på grenen og avskåret overflødig strengen. Pie tinn vil reflektere lys og distrahere fuglene.

•Thread en hele spolen med sort sytråd gjennom grenene i kirsebærtre opprette en forvirrende labyrint av strengen. Fugler vil ikke følelsen av strengen på føttene, og vil unngå treet.

•Still plast slanger i grenene på treet og knyt dem med streng. Angi en utskårne ugle nær treet, på et annet tre eller på en bygning i nærheten. Tilstedeværelsen av falske rovdyr vil skremme fuglene unna.