Hvordan å holde fisken i svømmebassenget

June 27

Konvertere et svømmebasseng i en dam er en måte å resirkulere gamle utstyr og lagre noen av pengene du vil investere i å bygge en helt ny dam. En gammel i bakken basseng gjør en beboelig vannbassenget for en middels stor Koi eller gullfisk dammen. Med litt oppfinnsomhet kan du konvertere det gamle bassenget i et frodig tjern.

Instruksjoner

•Myke tømme bassenget av vannet. Vannet som brukes i bassenger inneholder kjemikalier som er laget for å drepe alle levende bakterier. Disse kjemikaliene vil også drepe noen fisk du legger i bassenget. Hvis din ikke har en avløp, sette et sug pumpe slangen i vannet og pumpe vannet ut av bassenget.

•Fjern og Forkast alle filtre brukes til å filtrere bassenget.

•Sett på gummihansker, lang ermet skjorte, lange bukser og briller. Bland muriatic acid med vann i en 5-gallon bøtte etter anvisningen på etiketten. Skrubbe alle mekanisk utstyr og bassenget fôr med en nylon børste og syre. Etter scrubbing alt, slange av med rent vann og skrubbe den en gang med muriatic acid. Denne syren fjerner alle kjemikaliene som brukes i bassenget.

•Bytt eksisterende vannpumpen for bassenget med høyt volum lavt trykk pumpe. De fleste bassenger bruk høyt volum høytrykks pumper som kan skade fisk. Du kan koble den til den eksisterende rørledninger for bassenget å spare penger og gjøre pumpe ruting enkelt. Siden pumpen passer i tråd med din eksisterende kanaler, kan du fullføre oppgaven på egenhånd. Hvis du er ukomfortabel med oppgaven, konsultere en pool-installasjon selskap og har det fullføre arbeidet.

Sette inn en nedsenkbar pumpe i midten av bassenget for å skyve vann oppover, hvis du bor i et område der vannet kan fryse. En pumpe som skyver vannet, som i en fontene, vil holde overflaten fra fryser fordi den holder vannet konstant bevegelse. Ikke stole utelukkende på sluket i bunnen av bassenget for å oppbevare vann fra fryser på overflaten.

•Bytt filter media i bassenget filtre med de som egnes for dammer befolket av fisk. Standard bassenget filtre vil fylle opp og tette raskt. Bruk av filtre laget spesielt for dammer er best.

•Legg et steinete substrat til bunnen av bassenget for bakterievekst og gi bassenget et naturlig utseende. Ikke Tenk på sidene av bassenget. Alger vil vokse raskt og dekk sidene av bassenget. Legg landskapsarbeid rundt bassenget for å gi den en naturlig kant.

Tips og advarsler

  • En dam-forsyning butikk kan gi deg en pumpe som er stor nok til å dekke dine behov.