Hvordan å holde et bad varme om vinteren

April 13

Hvordan å holde et bad varme om vinteren

Ikke ideen om en fin, lange, varme bad eller dusj lyd stor-spesielt på en kald vinter morgen? Imidlertid hvis din neste tanke er hvor forferdelig det vil er føles å gå ut av at varmt vann i din kaldt bad-det noe håp for deg. Her er noen ideer om hvordan du kan holde bad opplevelsen koselig og varm på de kaldeste vinterdagene- og ingen av dem innebærer tidsbruken eller utgiftene ved å gjøre en bad renovering.

Instruksjoner

Slik holder kulden

•Hold din hånd nær kanten av vinduet. Føler litt utkast? Hvordan der delene vinduet krysser hverandre. er det et utkast langs overlappingen? Luften vil trenge selv den minste hullene og du må kontrollere at du har sømløs tetningslister (rundt kantene) og godt vær stripping (hvor de to stykker overlapper hverandre).

•Apply nye silisium tetningslister rundt vinduet kanter og erstatte alle slitt eller flat vær stripping på windows.

•Berørings bad vinduet. Fryse? Det kaldt vil avgi rett inn på badet gjør hele rommet føles kaldt. Løse problemet ved å installere gjennomsiktig plast vindu film over hele vinduet, inkludert foringsrør.

•Strekk filmen over vindu enheten, deretter ta hårføner og blåse varm luft på den. Filmen vil krympe fin og stram slik at du kan se og sola å skinne i. Du har nettopp opprettet en midlertidig storm vinduet som forhindrer at fra utstråler i badet gjennom vindusglass, og er nesten usynlig. Når varme været bare Riv av vinduet filmen.

Hvordan legge til litt varme

•Endre dusjhode og ta en lengre dusj. Dusj generere mange hyggelig, varm damp, men ideen om at du sløse alle at energi (samt koste deg ekstra penger) betyr at de fleste av oss få ut ganske raskt. Nye dusjhoder som bruker lite varmt vann (2 gallon per minutt versus mer typisk 5 til 8 GPM) er lett tilgjengelig og enkel å installere. De fleste bare skru på den eksisterende dusj arm.

•Consider installere en varmelampe i badet. Moderne Heten lamper er pålitelig og avgir mye varme nok sørge badet er varm og toasty når du går ut av dusjen. De fleste har en tidtaker, så du ikke trenger å bekymre deg for å forlate varmelampe på hele dagen.

Sette inn en oppvarming håndkle rack. Dette kan være så enkelt som å koble en. Mange annerledes og attraktive design er tilgjengelig, inkludert noen frittstående modeller som du bare plasser i nærheten av en stikkontakt og plugg. Har du en haug med varme, tørre håndklær venter når du går ut av dusjen.

Tips og advarsler

  • Etter at du har hatt den dampende opplevelsesdusj, kontroller du at steam på badet. Bare forlater døren åpen kan damp ut av rommet og i resten av huset hvor den legge verdifulle fuktighet til din inneluft (og gjør resten av rommene feel varmere. Plus trenger du ikke å betale for elektrisitet til makten din avtrekksvifte).
  • Installer aldri en varmelampe i lys fast. Ha en elektriker gjøre en trygg installasjon, eller følg instruksjonene i eHow artikkelen, "Hvordan å Wire et bad varmelampe" (se ressursene nedenfor).