Hvordan å holde en lett sett bassenget rent

May 16

Lett sette bassengene er over bakken bassenger som kommer i en rekke størrelser og kan være klar til bruk på så lite som 30 minutter. Mens selve rengjøring er viktig for å ta vare på din lett angi basseng, vil vedlikehold og forebyggende tiltak sikre at bassenget holder seg ren og varer gjennom flere sesonger. Ved å holde bassenget rent, slipper du å drenere og fylle det gjennom hele sesongen for å håndtere alger og rusk.

Instruksjoner

•Tørk ringen av lett sette bassenget med en ren klut hver gang bassenget brukes. Tørke ringen av vil eliminere tanning lotion, body olje og andre ting som kan akkumuleres det. Gjøre svømmere skyll før de får i bassenget til å redusere mengden av støv og annet rusk som kan ende opp i vannet.

•Test pH-nivået i vannet regelmessig. Kjøpe en pH kit fra noen svømmebassenget forsyning selskap og dyppe strimmelen på vannet. Opprettholde en normal pH nivå-mellom 7.2 og 7,8, vil sikre at klor er rengjøring bassenget riktig. Legge til pH minus hvis er høy, pH pluss Hvis nivået er lavt.

•Legg klor til vannet å hindre alger dannes eller drepe den hvis den allerede er der. Beløpet må avhenger av størrelsen på din lett angi bassenget. Følg instruksjonene på pakken klor til å bestemme hvor mye du bruker.

• Kjør pumpen noen timer hver dag til filteret blader og gress fra vannet. Tøm filter kurv hver dag for å fjerne rusk. Erstatte filteret kassetten når den blir skitten å maksimere effektiviteten.

•Vacuum bunnen og sidene av bassenget med et basseng vakuum minst en gang i uken. Dette vil fjerne skitt og alger fra din lett angi pool.

•Dekk bassenget med en presenning eller svømmebasseng cover når den ikke brukes. Dette vil hjelpe holde løv og annet rusk ut av vannet. Tillat ikke kjæledyr spille i eller i nærheten av bassenget å unngå dyrehår eller ekstra skitt og gresset inn bassenget.

•Scrub bunnen og sidene av bassenget med mildt vaskemiddel, som oppvaskmiddel, helst du tømme den. Skyll bassenget grundig før du etterfyller.

Tips og advarsler

  • Feilfri bassenget lett sette grundig og la det tørke før den lagrer den for år. Dette vil sikre at bassenget er rent for sesongen.