Hvordan å holde en kuttet løk frisk

September 22

Hvordan å holde en kuttet løk frisk

Hvis du kan lukte løk i kjøleskapet, du lagre ikke dem skikkelig eller din lufttett beholder ikke virkelig lufttett. De er sannsynligvis salving andre mat i kjøleskapet, spesielt meieriprodukter som krem og fett som smør, med sine mindre-enn-velsignet aroma, også. Profesjonelle kjøkken bruk en teknikk som kalles "bankett innpakning" å holde lukt i deres velfylt walk-in kjølere så nøytral som mulig, og du kan bruke samme metode for å holde din løk frisk og sin lukt inneholdt--i kjøleskapet hjemme.

Bankett innpakning

Sett skiver løk i en plast beholderen. Wrap beholderen hele tvers i to lag med plastfolie; strekke plastfolie tett for å sel beholderen. Wrap beholderen igjen med to lag med plastfolie, denne gangen i retningen som først. Igjen, strekke plast over dem tett; Lagre løk opp til fem dager i kjøleskapet.

Gjenopplive løk

Gjenopplive limp skiver løk med isvann. Turgor press, prosessen som holder anlegget celler lubben med fuktighet, er ansvarlig for en løk limpness eller fasthet. Hvis du har halte løk etter lagre dem, senk dem i isvann for 5 til 10 minutter, så avløp og klapp dem tørre å gjenopprette sin skarphet.