Hvordan å holde en kjeller lekker

January 16

Hvordan å holde en kjeller lekker

Hvis huset er utstyrt med en kjeller, på et tidspunkt, kan du bli tvunget til å håndtere vannlekkasje. Selv om flom åpenbart kan forårsake kjelleren å lekke, er hovedårsaken til kjelleren flom og lekker tilstrekkelig drenering av regnvann. Hvis regnvann ikke tømmes fra hjemmet er grunnlaget, det vil uunngåelig begynne å suge i bakken, og har en større sjanse å finne sin vei inn i kjelleren. Det er noen enkle trinn du kan utføre sikre kjelleren ikke utvikler en vannlekkasje.

Instruksjoner

•Clear bort noen verft avfall fra avløp rundt huset. Avløp er ofte funnet i bekker og i yards å renne av overflødig regnvann og creek overflyt. Bruk en rake for å fjerne noen blader eller annet rusk dekker i avløpet rist.

•Rengjør din regn takrenner og nedløpsrør grundig. Tilstoppet takrenner kan regnvann til overflyt og svømmebasseng i flekker ved grunnlaget for huset ditt. Disse bassengene vil sive inn i bakken og kan forårsake kjelleren lekkasjer. Fjerne alle rester fra rennesteinen. Bruk din rake hånd for å presse alle partikler gjennom nedløpsrør.

•Fjern alle mulch ligger rett ved siden av ditt hjem. Mulch beholder mye fuktighet, og vil hindre uttørking av jord. Rake og kvitte seg med alle mulch rundt fundamentet i kjelleren.

•Refrain fra overwatering noen planter eller blomsterbed i nærheten huset.

•Plasser splash blokker under alle din rennesteinen nedløpsrør. Splash blokker vil vinkel regnvannet fra huset, og hindre den fra å samle og soaking i bakken rundt kjelleren.

•Examine på innsiden av kjelleren for åpenbare veggen sprekk. Fyll ut sprekker vil silikon caulk.