Hvordan å holde en gjerdestolpen fra råtnende

January 7

To viktige faktorer må vurderes når du installerer gjerdestolper å hindre råtnende: sammensetning av innlegget materiale og forebygging av skader av vann. Innlegg klippet av cedar eller press-behandlet tre siste lengre enn mange andre trematerialer brukt til utendørs. Forsiktig å beskytte dine innlegg fra forebygges vannskader er enkelt og verdt tid og materialer brukes.

Instruksjoner

•Paint bunnen og delen av innleggene som vil være underjordiske med tre konserveringsmiddel. La tørke. Eventuelt angi gjerdet innlegg i bøtter fylt med trebeskyttelse og tillate dem å sitte over natten.

•Calculate dybden av posthole ved å legge til seks inches lengden på den skjulte delen av innlegget. Bruk en posthole digger for å grave hullet. Regelmessig mål dybden av hullet som du graver. For sikker installasjon bør hullet ca 2-1/2 ganger så bredt som innlegget og litt bredere nederst enn øverst.

•Fyll et par inches av grus i innlegget hullet. Bruk håndtaket på en spade for å drepe grus. Fortsett å legge til grus, tamping og måler til hullet dybden er lik lengden på den skjulte delen av innlegget. Angi innlegget i stedet. Spør assistent for jevn innlegget. Hell tørr betongblanding rundt innlegget til den er en tredel full. Legge til vann for å våt men ikke mette betongblanding. Bruk en ånd-nivå for å lodde innlegget på to tilstøtende sider. Legge mer konkret blande til hullet er omtrent to tredjedeler full. Tilsett vann og kontroller for lodd. Fortsett til betongen når bakkenivå.

•Plasser noen shovelfuls av betong bland i en bøtte, Legg litt vann og rør. Legge mer konkret blande eller vann og rør til den når konsistensen av kaldt peanøttsmør. Sette på deg vernehansker. Bruk en hage murskje for å mound våt betongblanding rundt bunnen av innlegget. Bruke hendene, mold betongen for å danne en skråning som strekker seg fra to inches over bakken på sidene av innlegget til den ytre kanten av betong i hullet. At betongen til å tørke, henhold til produsentens anvisninger.

•Plasser innlegget caps på innleggene. Kjøre neglene gjennom hullene og sidene av caps i innleggene.