Hvordan å holde din friske snittblomster Wilting

March 14

Hvordan å holde din friske snittblomster Wilting

Jeg elsker stopper ved de friske snittblomster når jeg er shopping på matbutikken. Men jeg liker ikke bringe dem hjem og tre dager senere de hengende og wilting. Noen typer blomster er hardføre enn andre. Her er noen "hvordan" for å holde din friske snittblomster lenger.

Instruksjoner

•Hvis du har noen blomster og de begynner å vil., koke opp en gryte med vann. Stupe stilkene i kokende vann i noen minutter og sette dem tilbake i din vase som er nå fylt med kaldt ferskvann. Dette vil gjenopplive dem, og de bør vare et par dager. Det er morsomt å se litt mer liv tilbake til disse skjønnhetene. Aspirin, kull, salt og brus i vannet har samme påvirker mot å holde blomster frisk.

•Flowers som er woody stammet, som krysantemum, kan kuttes til første felles. Deretter delt stilkene oppover ca en halv tomme. Dyppe disse i den kokende kjelen med vann i noen minutter og deretter kaste dem i kaldt vann vase som har et snev av salt lagt i.FOR TULIPANER: En liten bit av voks i calix av hver tulip vil forlenge levetiden.

•De siste tips å holde blomster frisk. Hvis du kommer til å gi en bukett med blomster til noen men holder på dem for en dag før du kan få dem til hvor de skal så samle dem i en vase og la dem stå hele natten i kaldt vann til hodet blomst. De vil absorbere nok vann til siste dagen før du få dem dit de må gå.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en blomstrende huset anlegget vann ferdig det med en rettferdig kartong av melk, ved å helle litt vann i Tom kartongen. Det liten bit av melk venstre stimulerer i kartongen blomstene.