Hvordan å holde banken på min Creek fra svekke bort

February 8

Hvordan å holde banken på min Creek fra svekke bort

Bekker i byområder og bynære områder er ofte lider av omfattende erosjon på grunn av torrents som hell av asfalterte flater, hustak og komprimerte jord når det regner. Ingenting kan gjøres om kilder vann fra off, men en stream bank kan forsterkes for å forhindre videre erosjon. I tillegg har alle vann drenering til bekken fra stedets å gjøre det uten å legge til problemet.

RIP-Rap forsterkning

RIP-rap er små, rimelige steinblokker som kan spres langs strømmen bankene å holde dem fra eroding. De vanligvis varierer fra 4 til 12 inches i størrelse og er effektiv som en rask løsning hvis erosjon er begynnelsen, skjønt de har lav estetisk verdi. RIP-rap er også nyttig hvor rør fra gutters eller andre drenering systemer på egenskapen utløpet i en bekk. En forkle av rip-rap opprettet rundt slutten av slike en pipe forsvinner hastigheten av vann avslutter røret å redusere sin erosive potensial.

Gabion vegger

Gabioner er ledning burene fylt med rip-rap og brukt som uformelle støttemurer for å stabilisere strømmen banker. De er bygget i omtrent forhold til en cinder blokk, men er mye større; tunge-wire gjerde strikkes med stål kabel inneholder steinene. Gabioner er vanligvis ca 2 fot høy og dypt og 4 fot bred. Akkurat som en blokk vegg, kan de bygges i kurs med hver rad forskyvningen fra eksemplet nedenfor. Flat bunn må være gravd ut for den første raden langs kanten av en bekk. Gabion vegger kan bygges av alle motiverte hus, men de er en svært arbeidskrevende prosess.

Vegetative restaurering

I naturen hindrer vegetasjon en strøm bank fra eroding. Når erosjon begynner, men trenger planter ekstra hjelp til å bli opprettet på nytt. Etter rip-rap eller gabioner er installert, kan området bli plantet med lokalt tilpasset riparian arter. De kan inneholde dekorativ trær som gråtende piletre, også kalt Babylon gråtende willow (Salix babylonica) og elven bjørk (Betula nigra), som er hardføre i US Department of Agriculture (USDA) plante hardførhet soner 6 til 8 og 4 til 9, henholdsvis. Fukt-kjærlig bakken-cover, som elven havre (Chasmanthium latifolium) og myr lily (Crinum americanum), kan brukes til å fylle understory og skjule steinene takkete utseendet. Elven havre er hardføre i USDA soner 3 til 8 sumpen lily er hardføre i USDA soner 7 til 11.

Regulatoriske hensyn og profesjonell hjelp

Arbeid i et bekken seng eller riparian krever tillatelse fra lokale myndigheter. Områdets kontor i staten miljøvern Division er et godt sted å sjekke. Avhengig av verkets kompleksitet og bekkens størrelse, kan det være slike strenge tekniske krav at arbeidet ikke er mulig uten hjelp av en spesialisert entreprenør. Planer må være utarbeidet av en ingeniør eller landskap arkitekt og sendt til godkjenning før arbeid kan begynne. USDA'S National Resources Conservation Service, som har regionale kontorer i alle deler av landet, men gir gratis teknisk støtte for erosjonssikring arbeid.