Hvordan å hogge en logg med en øks

August 31

Hvordan å hogge en logg med en øks

En av de største axmen gjennom tidene, avslører Dan Beard i "Bok av Camp-Lore & Woodcraft," var Abraham Lincoln. Presidenten likte hugge ved øvelse, og ble berømt for å utvide sin arm, "holder øksen i vannrett stilling i ekstreme slutten av håndtaket" og ler. Ikke en skjelving av muskler, heller ikke den minste bevegelse forrådt innsatsen Lincoln vises. Heldigvis krever hakke en logg ikke slike ferdigheter; Du kan si Abe ble bare vist av. Men å vite hvordan å hogge en logg raskt og kyndig vil tillate deg å briljere også.

Instruksjoner

•Clear området for hogge loggen, en prosedyre som kalles "kapping" i treindustrien. Fjerne alle klessnorer, overhead filialer eller andre hindringer rett ovenfor eller rundt arbeidsområdet. Flere uforsiktig personer har delt hodet eller klippe en annen kroppsdel skyldes ikke sjekke sitt arbeidsområde.

Stå et sted mot loggen på langs i en komfortabel avstand fra loggen. Kvadrat føttene, og fordele dem om skuldre bredde hverandre å gi en stabil, balansert holdning. Ta en praksis sving å sikre du er nær nok til loggen for å nå det med øksen med armene uttrukket uten står for nær eller anstrengelse å nå loggen; justere din positur etter behov.

•Grip øksen håndtere med begge hender. Plasser din dominante hånd-hånden du skriver med, i de fleste tilfeller, nær enden av øks håndtaket. Ta tak i håndtaket med den andre hånden på slutten, lengst øks bladet. Effekten er mye som en batter holder et balltre.

•Løft øksen over dominerende skulderen, skyve den beste hånden nærmere øks bladet som du løfter øksen. Ta øksen ned i en rask bevegelse, tillater den beste hånden til å skyve tilbake på plass på bunnen av øks håndtaket. Bevege hånden under både oppover og nedover støtene forbedrer nøyaktigheten av swing samt konsentrasjon styrken av slaget.

•Gjenta chopping bevegelser, konsentrere treffer loggen i 45-graders vinkel med forkant av øks bladet. Bryteren hånden som fører og tilsvarende skulderen å heve øksen med å lage en V-formet i loggen. Flytter plasseringen av bladet litt også hjelper opprette en ren, effektiv kutt.