Hvordan å henge vinduet Trim

June 25

Hvordan å henge vinduet Trim

Vinduet trim, også kjent som vinduet molding eller vinduet casing, tjener to verdifull formål. Først, den dekker gapet mellom vindu og veggen, segl for isolerende formål og skjule skjemmende kanter. Andre, det tjener til å gi en ferdig dekorere detalj til vinduet. Det er tre viktigste stiler av vinduet trim installasjon i bruk i dag: fire hjørne spisst eller bilde ramme molding, side stiles med base og kapital og hjørne blokker. Alle bruker enkel spisst så teknikker og kan bli naglet i stedet bruker en luften spikerpistolen eller for hånd.

Instruksjoner

Fire hjørne gjæring

•Measure vinduet jamb fra side til side og topp til bunn. Skriv ned måling fra ¼-tommer over den nedre kanten av hodet til ¼-tommers under topprammen av medlemmet nederste horisontale rammen under terskel. Skriv ned måling fra side til side, start ¼-tommers fra innsiden kanten av den venstre jamb til ¼-tommers fra innsiden kanten av høyre jamb.

•Skjære to stykker av casing høyde målenheten du skrev ned og to til bredden. Kutt stykker med 45 graders hjørner i hver ende---en høyre og en venstre---med kort endene av gjæring på den nedre kanten på toppen, den øverste kanten på bunnen og innsiden kantene på hver side. Gjøre kortsiden av hver bit like tilsvarende dimensjonen du skrev ned.

•Sørg bitene ¼-tommers utenfor innsiden kanten av vinduet jamb og spikeren i stedet bruker en kompressor og pin spikerpistolen eller to-tommers finish spiker og hammer.

Stiles med Base og kapital

•Measure jamb og merke ned innsiden målinger fra topp til bunn. Cut to side stiles som jambs er høy, fra nederkant av vindusposten til den nederste kanten av toppteksten.

•Nail disse i stedet---flush med innsiden kantene på siden jambs---med 2-tommers ferdig spiker og hammer eller en pin spikerpistolen.

•Measure avstanden fra utenfor til utenfor to sidestykket du bare installert og kutt to stykker til at lengden.

•Nail en hviler oppå trim to sidestykket med endene flush, med ytterkantene av trim og en flush mot bunnen, med endene flush med ytterkantene av trim.

Hjørne blokker

•Skjære og installere trim, som for stiles (med base og kapital. Spiker dem på plass, som beskrevet tidligere.

•Passer fire hjørne blokker, som bred eller litt bredere enn casing, i hver ende---øverst og nederst---både sidestykkene. Gjøre dem flush mot endene av casing og skyll med innsiden kanten av casing. Spiker dem på plass med finish spiker og hammer eller pin spikerpistolen.

•Measure mellom hjørnet blokkerer---inne inne--- og skåret to flere stykker av casing som lengde. Passer brikker mellom hjørne blokkene, øverst og nederst i vinduet, og spiker dem på plass.