Hvordan å henge Swags

January 11

Hvis du leter etter en ny måte å forbedre stilen på vinduene, er hengende swag gardiner en enkel og elegant måte vise dem frem. Swag gardiner er ideelle for alle rom fordi de er en nyttig kilde og personlighet, spesielt når resten av rommet er enkel i design. Hengende swag gardiner er bare stil løst draping en lett kvalitet over gardin stang for en dramatisk eller uformell titt. Det er rent en dekorativ funksjon, siden de ikke blokkerer lyset fra windows.

Instruksjoner

•Determine hvor mange swags du i vinduet. Hvis du har en stor, veggen-lengde vinduet mer swags vil gi det et elegant utseende, mens et mindre vindu vil se proporsjonal med bare én hengende swag.

•Gather sammen din stoff å begynne hengende. Må stoff som overskrider Vinduer seg i lengde. Siden stoffet vil være draping, må du ta draping i den totale lengden. At du har nok stoff, måle bredden på vinduet og legge om to fot eller mer på hver side av terskel å ha ekstra stoff hengende fra stangen når du begynner å drapere.

•Loop stoff på stangen. For en grunnleggende hengende swag utseende, vikle en ende av stoffet bak stangen på den ene siden og den andre enden bak stangen på den andre siden. Dette vil forlate en hengende del nedover fronten av dekorative stangen. Forsiktig trekke ned fremre delen av stoffet for å oppnå draping du ønsker.

•Loop stoff rundt stangen flere ganger hvis du vil mange hengende swags på en lang gardin stang. Når stoffet er på stangen, rive ned henger foran opprette stilen ønsket swag.