Hvordan å henge spor gjerde

April 8

Hvordan å henge spor gjerde

Skyveporter gjerde er en praktisk døren løsning i verft som kan romme en bred-svingende gate. Skjemaene gjør dem spesielt egnet for store porter som er utformet for å blokkere innkjørsler, der skyve evne også tillater føreren å åpne porten uten å rygge og tillate en port som åpnes på en svingbare hengslene. Disse portene pleier å være mer holdbar med lengre levetid på grunn av vekten blir distribuert gjennom skyve ramme vedlegget heller enn bare bæres av gate hengslene. Installasjon av spor gjerde er ganske lik når du bruker noen av ulike skyveport gjerde tilgjengelig.

Instruksjoner

•Plasser porten i sin skyve ramme, og fullt utvide porten fra rammen slik at det er på punktet det blir når porten er lukket. Plasser porten og skyve rammen mot gjerdet slik at porten dekker åpningen. Justere plasseringen til porten er jevnt plassert ved enden av gjerdet og er nær nok for smekklås installeres.

•Still en snekker nivå på porten, og sjekk for rett linje gjennom porten og skyve ramme. Ha en assistenten avholde porten på plass og sikkerhetskopier vise gate fra alle vinkler, sammenligne linjen av gate med bakken og toppen av gjerdet. Nå et kompromiss mellom de ulike linjene for installasjon og lesing av snekker nivået slik at du har en gate som er ganske rett og samsvarer også jevnt med sine omgivelser.

•Mark plasseringen av hver av glidende ramme vedlegg skruen hull på gjerdet. Lavere porten og skyve rammen til bakken. Bruk en drill med en tre borekronen for å bore ut hvert av merket hullene, ta vare ikke for å gå hele veien gjennom tre gjerde.

•Reposition gate og skyve gate ramme mot gjerdet. 2-tommers galvanisert festeskruene og galvanisert skiver i skyve gate ramme hullene og i hull boret i rammen. Skru alle skruene til gate rammen er godt festet til gjerdet. Test skyve driften av porten, og gjør eventuelle nødvendige justeringer til operasjonen er glatt.

•Åpne porten fullt og galvanisert gate smekklås mot porten og den andre siden av gjerdet. Gå hver av vedlegg hullene og sy låsen både porten og gjerdet med 2-tommers galvanisert treskruer.

Tips og advarsler

  • Ikke sitte på eller ri porten, da dette kan skade skyve maskinvaren.