Hvordan å henge Pleated gardiner

March 1

Hvordan å henge Pleated gardiner

Pleated gardiner kan legge stil til moderne hjemmetjenesten og interiørdesign. Disse gardiner er stilig i elegant enkelt. Interiørarkitekter bruker disse forheng for å gi en eksklusiv, varme og beroligende atmosfære i et rom. Selv om disse gardiner er visuelt tiltalende, henger dem på stangen drapere over stort vindu er litt tasking, spesielt hvis du henger store tunge gardiner.

Instruksjoner

•Trinn opp stigen og måle høyden på vinduet. Gardiner skal 3 1/2 inches fra toppen av vinduet. Dette er avstanden hvor du skal montere parentesene. Lå gardiner på gulvet og måler hele lengden av teppet. Mål avstanden mellom vinduet og gulvet. Merk alle mål.

•Plasser braketten på toppen av vinduet. Deretter merkes stedene å bore hull fra den ene enden til den andre. Dele hele lengden av vinduet i to og lage en mark. Det er der du skal koble midten støtte for stangen. Plasser braketten til side og bore tilsvarende antall hull basert på referanse merker.

•Sørg klammerne hullene. Skru en ende av braketten og videre til den andre enden. Måle avstand og justering hvis de er motsatt speil bilder. Skru på stangen støtte i sitt preg. Fest støtte stangen på plass.

•Lay gardiner på gulvet og sett inn pin kroker i hver fold. Bærer drapere og hekte kroker langs lengden på stangen. Spre drapere jevnt over vinduet.

Tips og advarsler

  • Bruk et riktig lås designet for boring i hule vegger. Når boring i hardere underlag som betong eller en murvegg, bruke tilsvarende plugger og ankere for å unngå sprekkdannelse veggen og chipping maling.
  • Sikre stigen låsen riktig når trå inn i den.