Hvordan å henge papirhåndklær

October 17

Hvordan å henge papirhåndklær

Organisering av hjemmet inkluderer strategisk plassering av lagring og rengjøring elementer, både store og små. Daglig elementer som papirhåndklær er nyttig å ha, spesielt når de har hengt på et sted som er praktisk for alle i husholdningen. Det er ingen regler for hengende enten vannrett eller loddrett papir håndkle dispensere. Det avhenger av arbeidsområdet og familiens behov.

Instruksjoner

Stå et sted i området der du vil bruke på papirhåndklær. Nå til ulike steder hvor papirhåndklær kan henges. Gjør dette med andre objekter, små apparater, beholdere og dekorative elementer på plass. Be yngre eller kortere medlemmene av husholdningen til stå i det samme området og se om de kunne nå papirhåndklær i den nye plasseringen.

•Plasser papir håndkle holderen (med en full rull med papirhåndklær på den) i plasseringen du valgte. Hold det for å se om det er plass til rull med håndklær til å bevege seg fritt. I så fall gjøre et lite merke med en blyant på veggen langs overkanten av papir håndkle holderen. Hvis dette er en horisontal holder, gjør to merker langs den øverste kanten med et nivå.

•Sett skruer inn i veggen eller kjøkken skap med en håndholdt eller makt skrutrekker. Skruene samsvare med åpninger på baksiden av papir håndkle holderen. Henge papir håndkle dispenser.

•Plasser en rull med papirhåndklær på dispenser med håndklær rulle fremover eller bakover.

Tips og advarsler

  • Hvis du installerer et papir håndkle dispenser på eller innenfor døren av en regjering, sikre din skruene ikke er så lenge at de trenge hele veien gjennom til den andre siden.