Hvordan å henge orkidé plantasjeeiere

January 30

Hvordan å henge orkidé plantasjeeiere

Hengende orkidé plantasjeeiere er ikke vanskelig. Hvis du henger orkidé planter fra eksisterende metall eller smijern arbeid, er det enda enklere. Det vanskeligste stedet å henge orkideer er imidlertid fra en mur- eller bjelke. Den generelle prosessen, er imidlertid svært lik ark rock eller gips vegger. Ved å forstå vanskeligere prosessen, kan du lett tilpasse den unike kravene til hjemmet eller kontoret.

Instruksjoner

•Drill hull rett under der du vil legge din orkidé planter. Orkideer generelt gjør best i delvis sun eller delvis skygge. Den riktige bit avhenger av taket materialet. Betong eller gips vil kreve litt mur. Gips eller ark rock krever litt standard tre. Bore hull om 1 tomme dyp.

•Plasser et molly i hullet. En molly er en plast som utvides som en skrue er drevet inn i midten. Som molly utvides, plasseres press på sidene av hullet for å sikre skruen og molly på plass. Bruke en molly samme størrelse som din borekronen. En større molly må være hamret på plass, men vil gi en sterkere støtte.

•Trykk molly opp i hullet. Kontroller molly er flush med overflaten av taket. Hvis ikke, kan ikke molly, riktig holde vekten av planter.

•Skru en planter kroken i midten av molly. Dra molly og krok montering å sørge for at det er sikkert. Hvis det kommer ut, kan du bruke en større molly for å opprette en strammere passform mellom molly og hullet.

•Hang orchid planter på kroken. Rykk på den flere ganger for å sikre molly er sikker.