Hvordan å henge objekter på en utenfor slagg blokkere vegg

December 10

Hvordan å henge objekter på en utenfor slagg blokkere vegg

Enten det er en sesongmessige dekorasjon eller mer permanent element, kan du ønsker å henge et objekt på en cinder blokk yttervegg. Du må først velge en brakett bruke i hengende objektet, avhengig av varens størrelse og form. Alle hjem imporvement eller jernvarehandel vil gi en rekke parentes fra velge og faglige råd tilpasset din spesielle situasjon. Du kan henge et objekt på en utenfor slagg blokkere vegg med riktig verktøy og en ukomplisert prosedyre.

Instruksjoner

•Hold braketten på veggen i dit du vil objektet henger. At braketten er rett og merke skruehullene med merketråd fett så merkene lett kan sees på slagg blokken.

Sette inn en mur bor i chuck på slutten av en elektrisk drill. Kontroller at litt er samme størrelse som bly ankere som brukes.

•Hold utløser slutten av drill med din dominante hånd og sted den andre hånden under fronten av bore bak chuck. Holde bore i 90-graders vinkel til veggen overflaten hele tiden du bore hullene. Hold bore over et merke og skyter, deretter flytter den til merke. Bruke en moderat mengde trykk som du går nedover i slagg blokken. Tilbake borekronen mens bore kjører fortsatt for å unngå chipping kantene av hullet.

•Sett en føre anker i hvert hull du har boret. Kontroller at ankere er dimensjonert til braketten skruene. Bly anker er aktuelle for utenfor hjemmet fordi de ikke vil rust og robuste. Tapp ankere forsiktig med hammer for å gjøre dem flush til veggen overflaten.

•Installer hakeparenteser eller maskinvare som bruker en elektrisk drill med en driver installert for å stramme skruene. Henge objektet på parentesene i henhold til instruksjonene for stilen du bruker.