Hvordan å henge mobilnettet nyanser inne en vindusramme

June 11

Legge til mobilnettet nyanser i alle rom i hjemmet vil legge en stor mengde lys. En gunstig kvalitet mobilnettet nyanser er at de er tilgjengelig i mange forskjellige farger og kvaliteter. De kan kjøpes i både encellede og dobbel-celle konfigurasjoner, men dobbel-celle konfigurasjoner er vanligvis spesial-bestille varer. Mobilnettet nyanser er stor for å legge en liten mengde isolasjon til windows, som hjelper holde hjemmet tempererte uansett vær.

Instruksjoner

•Measure vinduet åpningen med et målebånd. Når du installerer blindene i vinduskarmen, trenger en ekstra halv tomme tas ut av målet å kompensere for Monteringsutstyret.

•Har blindene kuttet til riktig størrelse, om de er kuttet mens du vente eller spesielle-bestilt. Personen kutte blinds eller bestiller dem for deg, vil spørre deg hva din nøyaktige vindu måling og hvis du monterer det i eller utenfor vinduskarmen. Fortell dem det vil bli montert i vinduskarmen slik at de kan justere avstanden tilsvarende.

•Installer maskinvaren inni vinduskarmen i henhold til produsentens spesifikasjoner. Bruk en drill for å installere skruene for raskere, renere installasjon.

•La valance festes til headrail, deretter Skyv headrail på monteringsbrakettene og Lukk retainer portene for å holde headrail på plass. Klipp valance i stedet bruker valance klippene.

•Åpne og tett blinde å være sikker på at den fungerer riktig.