Hvordan å henge kunstverk på riktig høyde

November 21

Hvordan å henge kunstverk på riktig høyde

Riktig høyde for kunstverk er hva ser best på ditt space. Ved å følge noen grunnleggende regler, kan du imidlertid kontrollere at grafikken henger jevnt i øyehøyde. Hvis du velger dette ikke er riktig høyde for rommet, justere det behov. Husk på at høye tak vanligvis ikke påvirker ideell plassering av kunstverk. Det er avstanden fra gulvet, ikke fra taket, som fastslår om veggen kunst er på et komfortabelt nivå for visning.

Instruksjoner

•Measure høyden på rammen rundt tegningen. Del dette tallet i to for å finne midten av arb. For eksempel hvis rammen er 14 inches høy, er midtpunktet på 7 tommer.

•Measure 58 til 60 inches fra gulvet og mark stedet lett på veggen med en blyant. Dette er den standard høyde av kunstverk. Midten av kunsten bør henge på din blyant merke.

•Plasser kunst med forsiden ned på en flat overflate. Med fingeren på midten av ledningen, dra ledningen mot toppen av rammen til det er stram, og deretter måle forskjellen mellom midten av rammen og høyden på ledningen.

•Sett en spiker og hengeren i veggen samme avstand over din blyant merke. For eksempel hvis ledningen 3 inches over midten av rammen når trukket stramt, deretter legge 3 inches til høyden på spikeren plasseringen slik at midten av bildet henger på høyden du merket på veggen.

Tips og advarsler

  • Hvis du henger en tung kunstverk, kan du bruke to kleshengere i stedet for en for ekstra sikkerhet.
  • Hvis du henger flere kunstverk, holde av rammene selv så de faller langs en loddlinjen i stedet for foring bunnen eller toppen av rammene.