Hvordan å henge hvelvet lysarmaturer

December 12

En enkel hvelvet light fixture er en økonomisk måte å oppgradere et tak lys og bedre belysning i rommet. Hvelvet lysarmaturer er tilgjengelige i diameter fra 6 inches til 12 inches, med enkelt-, dobbel - og trippel-pære konfigurasjoner og flere base plasseringer, inkludert chrome, hvit, bronse og svart. De er ikke vanskelig å installere.

Instruksjoner

Slå av strømmen til ceiling fixture plassering på breaker panel.

•Extract svart-hvitt ledninger fra taket koblingsboksen.

•Sett base montering stropp gitt lys kampen til koblingsboksen taket og fest for hånd med to runde-head bolter gitt. Dette er en kort metallplate med smale slisser på begge sider av gjengede innlegg hull. Boltene to til montering stropp er flush med takets overflaten.

•Skru gjengede midtstolpen utstyrt med lys kampen i midten hullet av montering stroppen knyttet i trinn 3, med en skrutrekker. Sett inn midtstolpen bare noen svinger eller til den øverste enden av innlegget er like over overflaten av montering stropp.

•Hold lyset lampen nær nok til taket kryss for å koble elektrisk ledningene. Koble svart ledningen fra lys kampen til svarte ledningen av huset krets ved kronglete eksponert ender begge ledningene sammen og å sikre med en ledning mutter. Gjenta for de hvite ledningene.

•Skjære en 2-tommers stykke elektriske tape med saks og vikle svart ledninger og wire mutter med elektriske tape å sikre wire mutter og tilkobling komme ikke løs. Gjenta for de hvite ledningene.

•Slip senterhullet i lyset lampen base over gjengede midtstolpen installert i trinn 4 og trykk på basen mot taket overflaten. Sikker på plass med messing maskinskrue lys kampen og en skrutrekker. Når maskinskrue er stramt, slå midtstolpen klokken å skru cap mot en base for å holde kampen fast til taket overflaten.

•Sett lyspærer i pære stikkontakter.

•Løsne tre små skruer i montering ringen innslag og kanten av frostet glass verden på plass. Forsiktig stram de tre skruene likt å holde verden på plass.

Slå på strømmen til lampen på breaker panel.

Tips og advarsler

  • Holde folie-faced glassfiber puten på undersiden av lys innslag i stedet for installasjonen. Dette glassfiber pad isolerer ledningene fra varmen av lyspærer, som kan forverres ledninger isolasjon på lampen.