Hvordan å henge Half-runde takrenner

April 25

Hvordan å henge Half-runde takrenner

Takrenner og nedløpsrør er vesentlige deler av hvert hus, som de bærer regnvannet og snø avrenning fra foundation, som bidrar til å opprettholde integriteten. Hvis gjeldende innbindingsmargene lekker, ruster eller ellers trenger oppdatering, kan du erstatte dem selv og lagre kostnadene ved å ansette en profesjonell. Half-runde takrenner henge fra huset og under tak, som gjør at overskytende vann og blokkeringer å flykte. Takrenner krever en skråning på 1/2 tommers hver 10 fot, så planlegge deretter.

Instruksjoner

•Mark høy stedet motstående installeres ombord fascia. Dette stedet må være minst 1 1/4 inches under metall tak blinkende. Beregne hvor mye skråningen du trenger for å bygge dette høy stedet og downspout. Merk den lave enden av rennesteinen nær downspout, og smett en kritt linje mellom disse to punktene.

•Locate rafter haler bak hvert fascia bord etter spiker i styret. Disse sperrene er vanligvis 16 inches hverandre. Bore 1/2-tommers hull i fascia styret på disse stedene, og Knytt fascia hakeparentes langs kritt med 3-tommers lange opphold skruer.

•Skjære rennesteinen delene til lengde med en baufil eller metall klipp. Hvis rennesteinen fortsetter rundt et hjørne, mitra hjørnet i 45-graders vinkel hvor innbindingsmargene på møtes. Hvis lengden på innbindingsmargen ikke er lang nok, overlapper delene rennesteinen 8 inches og skru to delene sammen langs sidene av rennesteinen bruker 3/8-tommers galvanisert skruene. Ikke plass skruene i bunnen av rennesteinen.

•Sett endestykker til rennesteinen hvor nødvendig, bruker pop nagler. Forsegle alle sømmer med caulk.

•Mark plasseringen av downspout ved å slå rennesteinen opp ned og sporing downspout plasseringen på oversiden av rennesteinen. Bruk et hull så for å opprette en åpning.

•Lay gutter i fascia braketter og roter det oppover til baksiden festes tilbake kroker. 3/16-inch borehull i rennesteinen på hver fascia braketten og sikre rennesteinen med galvanisert skruer og muttere.

•Dekk noen ledd med 3-tommers bred band. Sikre band på plass med pop nagler. Skjær toppen av bandet i en trekant form med metall klipp og brett rundt toppen av rennesteinen. Forsegle den med caulk.

•Koble downspout til gutter og hold den på plass med pop nagler. Fest downspout parentes ved siden av huset for å holde downspout på plass, bruker opphold skruer. Se etter lodd - en rett loddrett linje - og legge en albue på slutten av tuten, krymping det på plass med nål nebbtangen.