Hvordan å henge Garland på en Banister

August 6

Hvordan å henge Garland på en Banister

Dekorere for noen ferie er kreativt og morsomt. Garland gjør det hjemme dekoratør å være kreativ i å utforme forskjellig utseende, med et tilpasset utvalg av ornamenter knytte til garland. Hengende krans fra banister gir hjemmet en innbydende atmosfære og legger ferie sjarm.

Instruksjoner

•Measure hvor banister. Kjøp krans 1 1/2 ganger den lengden. Dette gir ekstra for draping og innpakning hvis nødvendig.

•Skjære fem typer bånd lenge nok til å bryte og knyt rundt garland og banister.

•Tie et stykke bånd rundt garland og banister i hver ende. Finne middelverdien i banister. Med et stykke bånd, slips midten av garland's drapere til midten av banister. Du bør ha to selv gardiner fra ende til ende.

•Measure mellom en ende og midt båndet. Knytte denne nye midtpunktet til banister med et stykke av båndet. Gjenta dette for den andre halvparten. Du har fire gardiner i garland. Hvis din banister ekstra lang, kan du fortsette å knytte krans til det i de større gardiner.

•Velg ornamenter for garland. Bær, farget blader, bjeller, stjerner og glass lyspærer passer inn garland. Se på elementer som har hull klar for hengende. Kuttet ca 5 inches av floral wire for hver vare. Tråden ledningen gjennom hullet, vri det å holde ornamentikk på plass og knytte det til garland der ønsket. Bær og blader, vri en ende av ledningen tett rundt stammer, og deretter legge dem til garland.

Tips og advarsler

  • Klynge ornamenter foran knyttet områdene du skjuler båndet.