Hvordan å henge en verandaen lys med bevegelsesdetektorer

July 7

Installere et motion sensor lys til din verandaen å redusere energikostnader. Fordi ditt lys vil alltid være klar til å slå på, vil du alltid ha utendørs belysning når du trenger den. Bevegelse sensored lys gir også økt sikkerhet til din eiendom natten fordi inntrengere er mer sannsynlig å bli avskrekket når trammen lyset slås på. Forstå alternativene du har for å installere bevegelse sensored lys vil lede deg til en vellykket installasjon.

Instruksjoner

Slå av strømmen til din veranda lys ved bytte av aktuelle strømbryteren. Festeanordningen opprinnelige belysning med en skrutrekker. Skru en wire mutter uten å berøre den utsatte kabelände. Trykk spissen av noncontact spenning tester på utsatte slutten av ledningen. Hvis testeren er aktivert, deretter umiddelbart stoppe arbeidet og tilbake til strømbryteren og slå av flere svitsjer å sikre strømmen er kuttet til belysning lampen. Fjern andre wire mutteren og trekk belysning lampen på trammen veggen.

•Consider høyde og plassering av din belysning lampen før installasjonen. En lys koblingsboks som er installere mer enn seks fot av verandaen, kampen med bevegelsessensor nederst på lampen å sikre det aktiveres ved vanlig bevegelse. Lavere kamper kan henges med bevegelsessensor på enten øverst eller nederst.

•Match den hvite ledningen av kampen med hvite wire av veranda og vikle innslag ledningen klokken rundt eksponert slutten av våpenhusets hvit ledning. Skru en wire mutter over ende av kabelen dekker eksponert slutten. Knytte nye belysning kampen med en skrutrekker og følge instruksjonene fra produsenten. Slå på strømbryteren etter skru i en lyspære og holde din lysbryter i "På" posisjon slik at din lyset aktiveres.

Tips og advarsler

  • Ta kontakt med en autorisert elektriker hvis du ikke klarer å kutte strømmen til din koblingsboks.