Hvordan å henge en sykkel i garasjen

October 1

Hvordan å henge en sykkel i garasjen

Sykler gir trening, billig transport og underholdning, men lagre dem kan være et problem. Sykler, spesielt hvis du har mer enn én, tar opp verdifull gulvplass i garasjen, og de synes alltid å være i veien. Taket i garasjen, er imidlertid en ofte underutnyttet plass med potensial til å løse din sykkel-lagring problemer. Hengende syklene fra taket kan være en enkel og rask løsning på problemet organisatoriske.

Instruksjoner

•Determine antall sykler du skal lagre fra taket. Sykler kan henges vertikalt fra en dekk, eller horisontalt fra både dekk. Hvis du foretrekker å henge dem vertikalt, må en krok per sykkel. Hvis du foretrekker å henge sykler horisontalt, kreves det to kroker. Avgjørelsen om hvordan å henge syklene kan avhenge av om du vil gå under dem. Sykkel lagring kroker er tilgjengelig på de fleste maskinvare eller hjemme forbedring butikker.

•Locate taket bjelkene, som er vannrett bjelkene som støtter vekten av taket av garasjen. Dette ville være det perfekte stedet for å plassere kroker. Bjelkene er synlig, men kan være skjult hvis du har et ferdig tak i garasjen. Hvis bjelkene ikke vises, kan du bruke en stud finder til å finne dem. Tilgjengelighet og klarering er viktige faktorer å vurdere når beslutter på plasseringen av sykkel kroker.

•Mark plasseringen av kroken på bjelke med en blyant. Hvis du bruker to kroker per sykkel, måle avstanden mellom midten av dekk og merke bjelke tilsvarende. Bore pilothull i bjelke mindre enn diameteren på skruen på sykkel kroken. Stikk nålen og trekk til tråder er ikke lenger synlig.

•Hang sykkelen fra krok eller kroker.

Tips og advarsler

  • Når henger sykkel av dekk, ikke plass luftventilen mot kroken. Skade på ventilen kan oppstå når henger eller fjerne sykkelen.
  • Fastslå vekten på sykkelen før du kjøper en krok for å sikre at det holder sykkelen trygt.
  • Kroker som ikke vinyl belagt kan ripe kanten av sykkel dekk.