Hvordan å henge en hylle på gips hvis ankeret ikke vil gå

August 18

En vanlig gips anker er laget av plast. For å installere ankeret, må du drille hull store nok til å passe ankeret men tettsittende nok at ankeret ikke vil trekke ut når du installerer skruen. Når du installerer, vanligvis trykker du ankeret i hullet med en hammer. Hvis gjort feil, ankeret vil spenne under presset av hammer, installasjonen vil være mislykket og veggen ankeret vil ikke gå. Hvis dette er tilfelle, reparere hullet slik at du kan henge din hylle eller bilde uten problem.

Instruksjoner

•Trekk skjult veggen ankeret ut av hullet. Om nødvendig kan du bruke et par nål nebbtangen. Trekk ankeret ut av veggen så rett som mulig for å hindre skade på hullet. Gips vil forvitre og lage et hull for stor for ankeret.

•Plasser veggen ankeret ved siden av en borekrone. Plasser slutten av ankeret mot enden av klippe overflaten på borekronen og Legg et stykke maskeringstape rundt borekronen i den andre enden av veggen ankeret. Dette gir deg en dyp finder slik du bore hullet dypt nok. Den andre grunnen for en skjult anker er et grunt hull.

•Hold borekronen i 90-graders vinkel til veggen og redrill gjennom hullet. Hold litt støtt å unngå bore en "ut-av-runde" eller avlang hull. Gå til tape butts opp mot gips overflaten. Stopp drill og trekk den ut av veggen.

•Plasser spissen av veggen anker i hullet og hold den i 90-graders vinkel til veggen.

•Trykk på ankeret lett med en hammer mens du holder ankeret rett. Pass på at du ikke smellkyss fingrene med hammeren. Når du sete ankeret halvveis, fjerne fingrene og kjøre ankeret inn i veggen. Hvis ankeret går inn i hullet i en vinkel, vil det trolig skjule eller bøye seg.

Tips og advarsler

  • Hvis anker emballasjen ikke forteller riktig borekronen bruke, måle akselen til ankeret med finér calipers. Bruk en borekrone som samsvarer med målet. Ankeret har tangs støpt inn akselen. Ikke mål på tangs som disse grep i gips. Når vanlige grunnen til en skjult alle anker er et hull som er for liten.