Hvordan å henge en hengekøye Swing fra en etasje bjelke

March 11

Hvordan å henge en hengekøye Swing fra en etasje bjelke

Henge en hengekøye swing eller stol fra en etasje bjelke er enklere enn henger den fra taket stråler i nivået på et hus fordi i mange kjellere gulv bjelkene er igjen utsatt. Men siden bjelkene hjelpe opprettholde husets strukturelle integritet, være forsiktig å stamme dem så lite som mulig. Den bjelke center vil kunne bære mer vekt enn noe annet sted på bjelke. For å gjøre hengekøye stolen enda sikrere, opprette planene en "strongback" mellom to bjelkene.

Instruksjoner

•Measure gulvet bjelkelag lengden og bredden. Dividere både lengden og bredden av to finne sentrum av bjelke-på hver side av bjelke. Merk de sentrale punktene, med et permanent markør. Gjenta for gulvet bjelke like ved det ettall du merket.

•Measure avstanden mellom to merkede gulv bjelkene. Kuttet i to av fire til som måling.

•Plasser de to av fire mellom to bjelkene, i sentrum av bjelkene. Spikeren i to av fire til bjelke å holde det på plass, eller sikre det ved å feste en vise til hver bjelke på hver side av de to av fire og tilting vises å vugge i to av fire før fullt stramme dem. Bore gjennom side av gulv bjelkene på merkene sentral-boret bør også gå gjennom de to av fire. Skru på to av fire på plass. Fjern vises, hvis de er brukt.

•Finn sentrum av to av fire og mark som peker. Bore et hull bredden på eyebolt gjennom de to av fire. Plasser en låsing skive og en mutter på eyebolt, skyv den gjennom hullet i de to av fire, og sette et annet låser vaskemaskin og mutter på den andre siden av eyebolt. Skru den på plass for å feste til eyebolt.

Finne og rett ut av hengekøye stolen overhead tauene. Tegn på slutten av en av tau til et sted rundt en fot ned lengden på at tauet, og legger det over lengden på tauet slik det danner en sløyfe. Enden av tau gjennom løkken, men stoppe før knuten er fullstendig tett. Plasser den S hook lavere kroken gjennom løkken, og stram så knuten helt. Dobbel-knuten tauet om nødvendig. Gjenta benytter stolen er andre overhead tauene. Tråden øverst S kroken gjennom den eyebolt hull.

•Thread av stolen dowel tau gjennom sin dowel stikkontakter. Juster tauene slik av dowel henger rett.