Hvordan å henge en gjennomgripende & Swag Valance

February 24

Legge til en cascade og swag valance kan være en enkel måte å legge til et sofistikert streif i alle rom i huset. Dette vinduet behandlingen kan du dekorere din vindu mens i masse lys. Du kan velge mellom to måter å henge din cascade og swag valance. Velg metoden som fungerer best for deg, basert på din dekorere ordningen og tilgjengelige materialer.

Instruksjoner

Bruke et montering bord

•Measure 4 inches over venstre kant på vinduskarmen. Plass nederst en L-brakett på mark hvor du målt. Skru brakettene på plass. Måler 40 tommer til høyre og markere plasseringen. Merk at L braketten ikke trenger å være direkte over vindusrammen kanten. Bore i andre L braketten av skru i hvert hull i braketten som berører veggen.

•Plasser montering styret over to L parentesene. Måle styret slik at du har en lik mengde overflyt på begge sider av parentes. Bore skruene i gjenstående parentes å feste styret til L parentesene.

•Sett det venstre hjørnet av valance like over montering bord så bare en liten mengde stoff er over montering styret. Stifter på plass. Fortsette stifting stoffet til montering styret, plasserer en stift om hver 3 inches til du kommer til slutten av valance. Fortsette å stifte stoffet til styret hvis du har flere swags til du kommer til slutten av brettet. Hver swag skal dekke slutten av forrige swag. Sørg stoff faller til den samme høyden for hver swag.

•Plasser kaskade ombord montering slik at den dekker for styret. Stoffet skal dekke styret fra tilbake til forsiden nærmest for vinduet. Stifter på plass. Gjenta prosessen for andre kaskade.

•Arrange stoffet for å oppnå ønsket utseende. Plass kaskader over valances på hver side. Lo stoffet. Kontroller at stoffet er ½-tommers høyere enn gulvet. Hem om nødvendig.

Bruker en stang

•Measure 3 inches over og til venstre i vindusramme. Merke stedet med en blyant. Måler 3 inches over og til høyre i bilderammen og Merk stedet. Bore et lite hull i blyant merker.

•Skru i eller hammer til monteringsdelene for din gardin stang. Kontroller at maskinvaren ikke lene seg til høyre eller venstre og er rett opp og ned.

•Sett stangen mellom det gjennomgripende looper. Skyv kaskade til venstre kant av gardin stang. Sett swag valance på stangen hvis det har looper. Plass den andre gjennomgripende på gardin stang. Skyv til høyre kant av gardin stang.

•Plasser gardin stang på toppen av to sett med monteringsutstyr. Ordne kaskader slik at de flyter rett ned og ramme vinduet.

•Plasser valance på midten av gardin stanga (hvis det ikke fulgte med vedlagte løkker). Kaste valance over stangen ett til fem ganger, avhengig av ønsket utseende. Arbeide stoff med hendene så du strekke ut hver del. Hvis du har flere swags, må swags justeres til samme høyde. Plass eventuelle gjenværende stoff bak kaskader. Stå tilbake og se hvis vinduet behandling skaper ønsket effekt. Justere stoff om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Spør en venn for å henge valance og fortelle deg hvis stoffet er sentrert.
  • Ikke bruk en gammel eller vanlig stang for en swag valance fordi du vil kunne se deler av stangen. Velge en dekorativ stang i stedet.