Hvordan å henge en Frameless ovale speil uten hengende klipp

January 4

En frameless ovale speil gir et rent og glatt utseende til noen innredning. Frameless speil er vanligvis installert med speil eller hengende klipp, som er synlig på topp, bunn og sidene av speilet. Men ta disse klippene fra rammeløse titt i speilet. Du kan trygt og sikkert henge en frameless ovale speil fra en vegg med speil limet. Når limet er på speilet og speilet er på veggen, vil du aldri se limet igjen.

Instruksjoner

•Plasser et merke på veggen med en blyant hvor bunnen midten av ovale speilet vil hvile. Installere klamp speil på veggen slik at sporet linje med mark.

•Vri ovale speil og tørk ryggen med en lofri klut for å fjerne støv og smuss.

•Åpne flaske speil limet. Hold limet over baksiden av speilet og presse flere loddrette perler på speilet tilbake. Bruke en 1/2-inch perle for hver foten av speilet. Holde perler fra kanten hindre at limet klemme ut sidene av speilet.

•Grasp sidene av ovale speil og løft den ut. Forsiktig plassere bunnen midten av ovale speilet i speilet klamp. Plasser speilet støtte mot veggen og legge trykk speilet med hendene.

•Tillat limet å kurere i flere timer til flere dager. Limet krever luft å kurere, og herding tiden avhenger luftfuktigheten og temperaturen i rommet.