Hvordan å henge en bokhylle

January 9

Hengende bokhyller kan være både attraktive og en plass saver. Moderne innredning stiler som flyte hyller og skap, bokhyller av veggene slik at gulvplass forblir ren og ryddig. Dette utgjør noen bekymringer med hvor mye vekt du kan plassere på disse hyllene og hvor vanskelig det er å montere bokhyller til veggen. Underliggende problemene er sikkerheten. En bokhylle, skap eller hylle du henge på veggen skal sikre faller og bør støtte vekten av objektene som den er utformet. En hengende bokhylle bør støtte vekten av bøker.

Instruksjoner

•Velg en bokhylle fullstendig konstruert av solid tre. Den vertikale sider og søyler i bokhyllen må være minst tre kvarter av en tomme tykk.

Finne og markere plasseringen av stenderne på veggen der bokhyllen monteres. Bruk stud finder og en blyant. Pre passe bokhyllen over merker å se hvor stenderne loddrette søyler og sider i din bokhylle. Plasser bokhyllen slik at én eller flere av de loddrette søyler justeres med veggen stud.

•Mark plasseringen av veggen stud du bruker og plasseringen av de andre loddrette søyler. (Bruk et V-formet merke på veggen i blyant). Tegne guide øverst i bokhyllen å angi der du forventer bokhylle å montere. Bruk et nivå for å sikre din topplinjen er perfekt.

•Reverse bokhylle, og bruke en nøkkelhullet brakett og et målebånd trekke plasseringen av hvert klammer på loddrett oppreist medlemmene i bokhyllen. Du bør ha en nøkkelhullet brakett hver 16-24 inches vannrett (langs toppen av bokhyllen). Du trenger en ekstra rad av keyhole braketter loddrett for hver 24 inches i høyden.

•Freehand rute (med ruteren) til dybden av kleshengere, nær scribe linjer. Meisel mortise rengjøres med en liten meisel og hammer. Meisel en dypere slot for skruehodet. Gjenta dette for hver hengeren.

•Skru nøkkelhullet hengeren platene på baksiden av bokhyllen slik at de står jevnt med tre. Merke og måle den nøyaktige plasseringen av de tilsvarende skruene på veggen. Bruk power skrutrekkeren for å feste direkte i stendere, etterlot én åttende av slutten av skruen utsatt. Bruk veggmontert ankere for skruer plassert i hulrom.

•Sørg bokhylle med tidligere merkene. Plasser veggen skruene over nøklene i de nøyaktig tilpassede monteringsplatene. Trykk bokhyllen til veggen, og skyv det ned slik at tastene felle skruen hoder og sikre bokhyllen til veggen.

Tips og advarsler

  • Merke deg vekten at montering maskinvare vil støtte, og legge til ekstra maskinvare trenger for å tåle vekten av objektene.
  • Veggmontert bokhyller må sikres til pigger for beste sikkerhet og støtte. Montering med veggen ankere vil begrense hva hyllene kan holde. Aldri overskride vekt grensene av ankere og maskinvare.