Hvordan å henge en bjelke

January 17

Hvordan å henge en bjelke

Bjelkene er kryss-medlemmer i byggets ramme som kjører mellom vegger støtte strukturen etasjer. De er vanligvis laget av 2-av-6 eller 2-av-8 trelast kjører på kanten over plassen. Byggeforskrifter krever at bjelkene være avstand 24 inches fra midtpunkt til midtpunkt. Den enkleste måten å henge bjelkene er å bruke metall bjelke hengere for å støtte endene av bjelke, gjør en sterk felles med rim bjelke. En rim bjelke er kanten styret rundt veggen og er laget av det samme materialet som bjelke.

Instruksjoner

•Start i den ene enden av din rim bjelkene og bruke en rask kvadrat merke ansiktet til rim bjelke 1 1/2 tommer fra slutten; gjøre dette på hver side av plass. Posisjon en bjelke hengeren på felgen bjelke på den ene siden, med en kant justert til linjen du bare trakk. Kjøre en 1 5/8-tommers behandlet dekk skruen gjennom hvert hull på én side av braketten, ved hjelp av en drill.

•La den andre halvdelen av braketten løs. Installere en andre bjelke hengeren rett overfor først på samme måte. Måler mellom rim bjelkene og skjær et stykke bjelke materiale med samme dimensjoner som din rim bjelke, bruke en mitra så.

•Passer bjelke i braketten kleshengere. Start med den første konsollen du installert. Trykk på løs side av braketten opp mot styret og trykk styret til den andre siden av braketten til holder det fast på plass. Kjøre en skrue gjennom hvert hull i braketten til rim bjelke og bjelke. Gjør det samme på andre braketten.

•Measure og merke din rim bjelkelag hver 24 inches og installere bjelkelag hengeren parenteser som du gjorde for den første bjelke. Mål og kutt hver bjelke tilpasses stedet der det skal festes. Passer bjelkene og legge dem som første.