Hvordan å henge blyant fold gardiner

January 6

Blyant fold gardiner er en foret drapere som samler øverst i jevnlig spredte folder. Blyant fold er liten og tett og ser ut som en blyant. Hengende blyant fold drapere er lett hvis du har god arm styrke og en solid stige. Denne typen drapere er utformet henger på traversering type stang med en ledning trekk.

Instruksjoner

•Plasser en solid stige nær gardin stang. Denne typen gardin er tung, og du vil kunne bære vekten av teppet mens henger den.

•Trekk på gardin stanga ledningen slik at master transportøren er siden trekk ledningen (for en enkelt side stang som en skyvedør). Master transportøren stopper i midten av vinduet hvis det åpner med to master bærere. For en to carrier systemet henger draperi nærmest vinduet først. På en to carrier-systemet er en transportør bak den andre slik at de kan overlapper når draperi er lukket.

•Finn master carrier armen. Master transportøren er en rektangulær plast boksen som er montert og reiser langs bredden på gardin stang. Armen vil stikker ut fra siden av boksen master transportør. Armen har flere hull i den.

•Sett inn en pin hekte 1/2-inch i fra siden av draperi. PIN kroker settes inn i baksiden av stoff folder. Pin har en skarp spiss bør angir draperi stoffet fra baksiden 1 1/2 tommer fra toppen av stoffet. Bevege nålen opp på fold til tett svingen i pin kroken seter inn i stoffet. Øverst (open kroken) skal være 1/2-tommers fra toppen av drapery. Sette inn en pin-krok hver 4 folder til du når slutten av toppen av drapere.

•Sett kroken en siste pin 1/2 tommers i fra siden av stoffet selv om du har en pin hekte i en tomme.

•Plasser første kroken ved å angi det siste hullet på master carrier armen fra baksiden. Plasser andre kroken langs fronten av transportøren armen ved å skyve bredt kroken gjennom fronten av hullet. Hver ekstra krok går i små hvite lysbildene fra foran til bak. Siste kroken brytes rundt på siden av gardin stang braketten til siste hull nærmest for veggen. Gjenta for en andre drapere hvis du har to gardiner og to master bærere.

•Pleat din drapere ca 1 fot under toppen av stoff, åpne drapere snoren mens du arbeider. Når du har drapere med med folder, vikle et band av papir rundt drapere og tape den på plass. Cut et stykke rent hvitt papir 3 x 17-tommer med saks. Vikle lengden på papiret rundt den pleated drapere slik at folder trykkes sammen. Tape papiret for å holde det på plass. Dette vil hjelpe det nye drapere utvikle selv folder.

•Gå 2 fot nedenfor og fikse folder igjen. Bandet og tape. Gjør dette ned lengden på drapere. Gjenta for din andre drapere men ikke starte med en lukket drapere. Tillate gardinene sitte bundede for 3 dager å trene din folder.

Tips og advarsler

  • Fjerne din band og din folder bør henge rett.