Hvordan å helle sementgulv for en verktøyet skur

May 11

Verktøyet skur kan plasseres på toppen av alt fra skitt gulv til en betongplate avhengig av hva du kan råd eller ønsker. Holdbarhet sement er et bedre valg, siden det er en hard overflate som ikke erodere som skitt gulv eller råte som et tregulv. Hvis du planlegger å helle sementgulv for verktøyet skur prosjektet, vil bygningen settet gi deg nødvendig målinger av gulvet.

Instruksjoner

•Dig ut et område på gulvet i henhold til målinger er nødvendig. Legge til 3 inches i lengde og bredde til treramme måtte holde helte sement. Grave ned 6 inches i dybden med en flat kanter spade og glatt området så flat som du kan. Bruk en nivå for å sjekke det.

•Fyll gravd ut området med 4 inches av grus. Tamp den og kontroller at det er nivå.

•Build en ramme for resten av det gravd ut området. Klipp 2-av-4s til lengden og bredden målinger og bore dem sammen nederst med 3-tommers skruer. Tapp innsatsen i bakken langs utsiden av rammen, avstand dem hver 2 fot. Bore mer skruer gjennom innsatsen og i styrene. Dette vil holde rammen fra bukker fra trykket av sement.

•Plasser murstein hver par føtter langs innsiden kantene på rammen. Sett noen flere i midten. Lå rebar over murstein, etter tre rammer bredde, så gjentagelse i rett vinkel, etter sin lengde. Sikre lengdene av rebar sammen hvor de overlapper bruker zip bånd.

•Mix sement med vann etter anvisningen på pakken. Hell sement innenfor rammen. Bruke en sparkel til å jevne den ut flat. Når du har noe flatet ut sement, lå en 2-ganger-4 bord over bredden på rammen og dra det fra den ene enden til den andre å helt glatte sement nivå.

•La sement tørke som er til vannet fordamper på toppen, deretter plassere plast ark over den. Arket vil holde sement tørker for fort, som vil hjelpe kurere hardere.

Tips og advarsler

  • Når betongen er herdet, fjerne innramming, fylle gapet med knust grus og pakke den ned.