Hvordan å helle en konkret taket

July 28

Hvordan å helle en konkret taket

Betong tak er en utmerket bygge valg. De gir hus lang varig og vedlikeholdsfri tak, tak som tåler noen ekstreme værforhold og et lydisolerte taket. Fordelene av et konkret tak oppveie langt prosessen med klar å helle en konkret taket. Forbereder en taket hell er tidkrevende og kan være dyrt hvis du har å leie tabellstrukturen nødvendig. I det lange løp, du vil spare mer enn nok penger fra ikke å reparere eller erstatte loftet og tak og får tilbake en leie kostnadene.

Instruksjoner

•Assemble betong tabellen systemet som passer størrelse taket hell du har. En tabell er en strukturell sett støtter utformet for å holde bunnen tre former for din hell på plass og tåle vekten av betongen er helles og setter. Følg instruksjonene som fulgte med maskinen tabell og dra nytte av det faktum at de fleste selskaper utformer dem vil også "leie" du en profesjonell for å lære deg hvordan du bruker dem.

•Legg 4x4s i tekniske innehaverne på tabellen systemet. Hver etappe av tabellen har en metall kanal på toppen som holder de 4 x 4 i posisjon. Følg design med tabellen systemet plassere din 4x4s med riktig avstand nødvendig. Spiker 4x4s sammen hvor de møte og gjøre noen kutt nødvendig med din sirkelsag å passe tre til tabellene.

•Passer 3/4-tommers tykke Masonite over 4x4s, slik at de dekker hele hell området pluss minst 1 fot forbi slutten av taket hell. Du trenger denne ekstra rom å spenne skjemaet kanten. Spiker hvert bord på plass på 4x4s.

•Erect kanten skjemaer. Stå 2 x 8 på kanten der slutten av taket skal. Plasser en 2 x 4 flat bak, og nagle 2 x 4 til Masonite og deretter nail bunnen av 2 x 8 til 2 x 4. Kutter ut en rekke små kickere (vinklet biter av 2 x 4 som kommer i en 45 graders vinkel fra 2 x 8 til Masonite på utsiden av hell). Spiker i stedet hver 4 fot å spenne skjemaet kanten. Gjøre langs hele hell.

•Installer din taket re rettshåndhevelse som beskrevet i prosjektet planer. Dette kan være en rebar mat eller etter spenning kabler. Plass dem i henhold til spesifikasjonene detaljert.

•Order et konkret pumpen og betong for din hell. Begynn helle betong ved lengst punktet fra pumpen, og arbeide mot det. Denne måten vil du heller ha flytte pumpen under hell heller ikke vil du være å dra pumpen slangene gjennom din betong. Vibrere og fullføre din taket hell som en annen type plate.

Tips og advarsler

  • Spiker bunnen 2x4s til 2 x 8 kanten skjemaet før du står kanten danner opp. Nail en 2 x 4 langs baksiden av kanten skjemaet også. Dette vil gjøre å plassere skjemaene kanten gå raskere og ekstra veden på ryggen vil gjøre det lettere å spikre din kickere på plass.
  • Ikke bruk en konkret tabell eller støttesystem som ikke er spesielt godkjent for tak design. Støtte systemet har å støtte materiale, betong og alle kroppsvekten av de som jobber på hell. Bør det sammenbruddet vil du være ansvarlig for de alvorlige skaden som fører til arbeidere.