Hvordan å helle en konkret tå for utleggermaskin soldater

June 15

Hvordan å helle en konkret tå for utleggermaskin soldater

Når en patio eller gangvei er bygget av sikringsanlegg utleggere, er det ofte en "soldat course" av steiner som ikke låses inn i mønsteret. Disse steinene danner en rett linje rundt kantene på det asfalterte området å tiltrekke visuell interesse til prosjektet. For å hindre pavers skifter under virkningene av føttene eller hjul, legges begrensninger - enten plast kanter eller et konkret "tå" - normalt rundt utsiden av soldat murstein. Helle en konkret tå er billigere enn å installere kanter, men er tregere og resulterer i en mindre holdbare selvbeherskelse.

Instruksjoner

•Prepare en stripe av bakken 6 inches bredt rundt kantene av din pavers. Ideelt sett en grus base for Asfaltutleggere skulle utvide dette langt. Dette vil ha allerede blitt tamped ned flatt. Hvis basen ikke utover pavers, må du grave gress eller planter og flat jord nivået til bunnen av pavers. Når stripen er utsatt, pund det med slutten av et 4-ganger-4 innlegg å komprimere jord slik at det ikke skifte når tå helles på toppen av den.

•Tøm en pose med ferdigblandet betong i en trillebår. Bygge en konkret tå krever ikke nok betong å rettferdiggjøre bestiller en blandebatteri lastebil. Disse lastebilene ha en minimum Last som er mye større enn nødvendig for den største patio kanten. Kostnadene er ikke verdt det, som et resultat.

•Vri på en hage slange og tilsett vann i henhold til instruksjonene på pakken, mens snu betongen blandes med en spade. Mest konkrete mikser krever omtrent to liter vann per pose med betong, men dette varierer. Legge til betong før vannet er grundig blandet og betongen er myk, men fortsatt hardt nok til å holde en skråning hvis du stable noen med en spade.

•Slipp en shovelful av betong hver 8 inches langs kantene av soldat kurset.

•Spread betong med en sparkel slik at det bakkene opp fra bakken til side selvfølgelig soldat. Det bør skråningen opp til et punkt som er halvveis opp på side av pavers.

•Vaskestasjonen tømmes ut trillebår og vask alle verktøy grundig for å unngå å ha betong for å holde dem.

•Stop arbeid på terrassen over natten slik at betongen til å sette på plass, da dekke betong tå med matjord eller grus.

Tips og advarsler

  • Unngå slippe noen våt betong på overflaten av pavers, som det vil være svært vanskelig å rense ut. (referanse 1)