Hvordan å helle en eksponert samlet konkret innkjørsel

January 8

Hvordan å helle en eksponert samlet konkret innkjørsel

Eksponert samlet betong innkjørsler er en flukt fra kjedelige grå slabs tradisjonelt strømmet foran millioner av hjem. Utsatte småstein legge til farge og tekstur til overflaten en-av-en-slag, ferdig og betong beholder styrken på en tradisjonell skive. Helle en eksponert samlet konkret innkjørsel er forskjellig fra en tradisjonell oppkjørselen i etterbehandling prosessen. Det er tidkrevende, men steinen ser bra og ofte tilfører verdi til hjemmet.

Instruksjoner

•Plasser et lag av armeringsnett på en rekke betong blokker halvparten av høyden på webområdet utgravde oppkjørselen, slik at stålnett vil sitte i midten av hellen. Sted klossene 5 fot fra hverandre.

•Mix betong i en automatisk mikser i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk en høyverdig betong med en kompresjons styrken av 4000 psi. Hell ca en fjerdedel av vann brukt til betongen inn i mikseren. Legg til en fjerdedel av betongen blandes og bland det glatt. Gjenta prosessen til du har mengden av betong må blandes til en tykk konsistens legge mer vann.

•Fyll betongen til angi oppkjørselen skjemaer, overføre betong fra mikseren på utgravning webområdet med en trillebår. Hell blandingen i skjemaene, arbeider fra toppen av oppkjørselen nedover, og fylle skjemaer med betong med en spade. Har en hjelper spre betong med baksiden av en spade til å fylle ut skjemaene jevnt mens du helle betong i utgraving.

•Level toppen av betong med en tre screed umiddelbart etter hell. Dra den flate bunnen av massen over betongen, kveld. Ta en tøys dupp og dra flyt over overflaten av betongen til stasjonen samlet i betongen mot bunnen av skive og bringe fuktighet til toppen. Glatte overflaten av betong med en stål sparkel, flytte murskje over overflaten av betongen til å fjerne feil. Vent til fuktighet i betongen til å reabsorb. Dette kan ta opptil en time.

•Apply erten grus samlet til betongen. Spredt ert grus, med ditt valgte farger, over betong med en feiende bevegelse, dekker oppkjørselen. Ta en pensel og penselen grus jevnt over overflaten. Krem på toppen av betongen fungerer som en tilhenger for grus. Bland en kombinasjon av 3 deler sand til 1 del sement, å legge vann til konsistensen av tynn batter, og blandingen gjelder alle løs grus.

•Trykk grus til overflaten med en tre float, legge ekstra grus til områder med lys dekning. At betongen til å stivne i 30 minutter før det er solid nok til å gå på. Bruk en plen roller for å rulle grus i overflaten dypere når du har dekket oppkjørselen helt. Hvis rygger danner under valsen, fjerne den og vente ca 30 minutter til betongen å stivne litt mer. Roll betongen i rette linjer, manøvrering valsen for å komprimere en ny stripe av grus av oppkjørselen overflaten å hindre grave opp steinene. Rull over steinene til du har skjult dem under oppkjørselen overflaten.

•Fjern linjer igjen av valsen ved å plassere en to av fire over linjene og treffer styret med en mason's hammer å glatte linjen. Vente en time for betongen til å miste glanset våt før utsette ert grus samlet.

•Expose samlet av penselen oppkjørselen overflaten med en myk-bust kost fjerne den lette dekket betong. Pensle overflaten før du utsetter figurene steinene under. Dette skaper en grus strukturert overflate.

•Spray overflaten med en lys spray vann fra en hageslange bruker en lav angrepsvinkel. Pensle våt steinene med kosten å fjerne betongen på steinene overflater. Ren steiner vil skinne gjennom, avslørende fargen på grus.

•Tillat betongen til å kurere helt. Opprettholde en fuktig overflate for to til tre dager å avta herding tiden og la betongen til å nå sitt maksimale hardhet. Vente to til tre ekstra uker for betongen til å kurere helt.

•Fjern skjemaene rundt oppkjørselen med en hammer og snuse bar og deretter forsegle overflaten ved å spraye et lag av betong fugemasse på steinene. Vent 48 timer for tetningsmasse tørke før du bruker oppkjørselen.