Hvordan å helle en betong pad for en kjele

October 19

En kjele pad er en nødvendighet for å støtte den intense en fokusert ekstra vekt på en kjele. En konkret kjele pute kan vekten av kjelen å være spredt over hellen, slik at skive vekten uten sprengning og hellen beholde en mer økonomisk design. Du kan helle en skive for en kjele lett, tar bare noen få ekstra skritt utover hva som kreves for å definere for å helle en normal betongplate.

Instruksjoner

•Mark ut hvor på rommet kjelen går. Det spiller ingen rolle hvis SKIVE er helles eller ikke ennå; bare Finn grov midten av faktiske kjelen selv og spray en prikk med oransje maling.

•Measure og merke en firkant i paint fra midten punkt av kjelen. Sjekk spesifikasjoner av kjelen du har bestilt. Bredden på kjelen er ikke viktig; det som teller er £ eller oljen den inneholder. For hver 1000 kg må din square utvide minimum 2 fot forbi eksterne veggen av kjelen du skal installere.

•Still din 2-av-6 skjemaet styrene slik de er stilt opp på utsiden av målingen du har skissert. Hvis du angir dette skjemaet på en eksisterende skive, bruke en hammer drill å bore hull og angi rebar innsats i puten knytte skjemaet styrene til. Hvis du setter dette pad i en skive som ennå helles, har du to valg. Ett alternativ er å sette styrene flush med bunnen av hellen opprette to separate skjenker. Opprette en monolittisk hell - helle skive og hevet pute sammen - bruk lengre rebar innsats og henge din 2-av-6 styrene så bunnen av pad skjemaet styret er nivå med toppen av hellen. Angi øverst i notisblokken ombord.

•Skjære et stykke netting passer inn former for din konkrete puten sentralvarmen så det er en 2-tommers klaring mellom mesh og innsiden kantene på skjemaet. Angi mesh, heve den opp på noen 2-tommers-x 2 tommer betong murstein slik det angis i hell høyden.

•Fyll din betong. Om du er helle puten på en eksisterende skive eller som en monolittisk hell, gå veldig sakte når du begynner. Støpe litt i midten av nettet, og slippe noen konkrete i hvert hjørne av pad skjemaet og vente ca 5 minutter å la det sette opp litt å holde formen på puten. Deretter fylle puten og bruke et tre brett til omtrent nivå det. Sjekk kvadratet av skjemaet og foreta justeringer før de konkrete settene. Fullføre puten med en dupp.

Tips og advarsler

  • Sette opp for en monolittisk hell er kjedelig og tidkrevende; men er det den mest økonomiske måten å helle både plate og pute som du ikke trenger å få konkrete lastebilen tilbake en gang. Med litt tålmodighet og tid, kan du spare hundrevis av dollar.
  • En konkret pute for en kjele fungerer som en flåte å støtte vekten av full kjelen på hellen. Ikke hopp over legge en ekstra pute for en kjele som vekten kan sammenfattes til skive og ødelegge feed og avløp vinkler av alle tilknyttede rør, forårsaker skade som er svært dyrt å fikse.