Hvordan å helle en betong innlegg

May 16

Betong innlegg vil vare en levetid. Prosedyren er lik helle betong søyler og søyler, bortsett fra at omfanget er mye redusert. Det ferdige produktet vil være en 8-tommers firkantede innlegg som står 6 fot høy.

Instruksjoner

Bygge en betong innlegg

•Fyll hage sprøyta med bond breaker og pumpe håndtaket å oppnå en trykksatt flyt. Spray hvert bord jevnt med sprøyta. Tillate sammensatt tørke i minst 2 timer i direkte sollys. Gjenta prosessen to ganger for å sikre alle interiøret form er godt belagt.

•Build rebar brettet ved å knytte to lange deler av rebar toppen og bunnen med 6-tommers rebar sjakter. Endene av de korte stykker bør utvide 1 tomme utover de lange bitene de er knyttet til. Binde flere 6-tommers biter hver 12 inches langs rebar. Bruke 7 6-tommers, en i hver ende og resten plassert hver 12 inches langs. Gjenta denne prosessen for de andre to lange stykker av rebar.

•Form en firkantet rebar ramme ved å knytte de to sidene du allerede har gjort med de resterende 6-tommers stykkene av armert betong på samme måte som i forrige trinn. Bruk innramming kvadrat for å angi hjørnene slik at sidene koble til en lik-sidig firkant. Stå rebar rammen opp på foundation hvor stillingen skal helles.

•Midtstill to av de kryssfiner strimler på 12-tommers stykker av 2 av 4. Nail gjennom kryssfiner med 6d negler, i kanten, eller begrense sider av 3 av 4. Plass en 2 av 4 i hver ende, og i midten. Bruk to negler per bord, jevnt fordelt langs bredden av kryssfiner. Bruk ferdig negler å takle skråkanten striper langs lengden av plywood. På den ene siden strimler er jevnt med kanten, og på den andre siden skråkanten stripen vil være innfelt 1/8 tommer. Spiker strimler hver 12 inches langs skjemaet.

•På sider av stiftelsen, stå opp de to sidene du har bare forberedt. Plass de resterende delene av kryssfiner slik at det konkrete siden av kryssfiner butts opp mot skråkanten stripe på begge sider. Bruker tre av 2-ganger-4 stykker og dupleks negler, spiker gjennom skogen og i 2-ganger-4 biter allerede festet til kryssfiner skjemaet sidene. Pass på å holde leddene i 90 graders vinkel. Gjenta prosessen for siste stykke kryssfiner. Kontroller kvadratet av skjemaet, og kontroller at alle sidene er like og armeringsjern buret er sentrert i skjemaet.

•Sett en 8-fots 2 x 4 klammeparentes i 45-graders vinkel på hver side av innlegget du er helle og spiker dem til innsatsen å holde dem på plass. Når du helle betong, holder disse bukseseler skjemaet på plass. Hvis skjemaet ikke er stabil, må du kanskje flere bukseseler og innsats.

•Fyll betongen langsomt, bruker vibratoren kontinuerlig. Plasser vibrerende hodet i skjemaet, og vibrerer rundt rebar som du helle. Betongen må være godt vibrerte for å fylle alle tomrom. Fullfør øverst i innlegget med en flat eller hvelvet topp. At betongen til å kurere i minst fire dager før skjemaet.

Tips og advarsler

  • Du kan ikke bruke for mye oppkvikkende. Nummeret som er oppført her er minimum som vil fungere, men noen installasjoner krever kanskje dobbelt så mange. Formelen for å beregne betong er L(ength) W(idth) ganger H(eight) delt 36. Bruk tommer beregningen, og resultatet er den kubikk yardage må du bestille. Når skjemaet er fjernet, gjelde Portland sement for å fylle et tomrom eller bobler.