Hvordan å hånd-Pollinate pasjonsfrukt plante

May 7

Hvordan å hånd-Pollinate pasjonsfrukt plante

Gul pasjonsfrukt er en hybrid av Passiflora flavicarpa og P. steinsopp. Som mange hybrider er det ikke self-fertile, i stedet avhengig av bier å bære pollen fra andre pasjonsfrukt vinstokker. For å kunne produsere frukt, krever gul pasjonsfrukt pollen fra en rekke pasjonsfrukt vinstokker. Av hånd-pollinerende blomster, sikrer gartneren at minst to forskjellige varianter brukes å kryss-pollinate blomster og produsere en tung beskjære frukt.

Instruksjoner

•Unfold og arrangere en sammenleggbar stol siden og overfor pasjonsfrukt vintreet. Hvis du er pollinerende høye vinrankene, angi trinn-krakk med gunstig beliggenhet der du lett kan nå blomster.

•Skjære flere blomster fra pollinerende vintreet. Plassere dem i en gavepose, og sette posen nær stolen eller henge den på espalier.

•Fjern en blomst fra posen. Swirl en liten kunstners pensel over anthers, sammenkomst stemt så mye som mulig. Anthers er plassert i midten av blomsten, rundt stigmatisering.

•Fargeringer så mye av klissete pollen som mulig på stigma, ligger i sentrum av mottar blomst.

•Snip stammen i en annen, med negl saks. Børste anther over stigmatisering av mottar blomsten. En annen er ofte brukt for flere blomster.