Hvordan å hamre en gjerde

September 10

Hvordan å hamre en gjerde

Byggingen av et gjerde krever at en rekke gjerde materialer kobles til gjerdestolper. Piggtråd, metall maske, panel og tre rails er alle ofte knyttet til trestolper å lage et gjerde. En hammer til å kjøre neglene og U-formet stifter gjennom tre eller rundt wire å sikre gjerde materialer til et tre gjerde innlegg. Typen gjerde materiale vil diktere størrelse og bruk av spiker eller staples.

Instruksjoner

•Sett på vernebriller for å beskytte øynene. Hold en hammer med en fast, men behagelig grep. Plasser hånden mot slutten av hammer håndtaket fra hammer leder.

•Hold en samlet skogvokst gjerde panelet mot tre innlegget som det skal festes. Velg 18d eller 20d spiker til stasjonen gjennom panelet og inn i tre innlegget. Hold spikeren med en tang, hvis ønskelig, starte spiker og deretter kjøre det gjennom panelet og inn gjerdet.

•Plasser slutten av en splittet rail inn i hullet i siden av tre splittet rail innlegg. Kjøre en 18d eller 20d spikeren i skinnen i en vinkel. Kjøre spikeren ned gjennom jernbane og inn i innlegget å holde det på plass.

•Plasser et brett mellom to installert tre innlegg. Sikre styret til innlegget på ønsket sted med 10d eller 12d spiker. Kjøre minst to spiker i begge ender av trelast.

•Sett piggtråd til et tre innlegg med en stift. Plass piggtråd ønsket sted på innlegget. Plassere en U-formet stift over nettverk og velger den å først holde det på plass på innlegget. Kjøre stiften inn i innlegget sikkert før svingen av stiften kontakter ledningen.

•Sett metall maske gjerdet til et tre innlegg med U-formet stifter. Kjøre en stift rundt gjerdet ledningen på toppen og bunnen av gjerdet å holde det på plass. Kjøre to flere stifter plassert med samme avstand opp innlegget å holde wire gjerdet på plass.