Hvordan å grave for en skifer uteplass

May 29

Hvordan å grave for en skifer uteplass

Den viktigste delen av installere skifer uteplass er å legge en sterk, nivå foundation. Riktig screeded sand på et lag med godt komprimerte grus er viktig. Dette vil ikke bare gjøre det lettere å legge steinene, den gir også beskyttelse mot heller skiftende og regnvann samle. Før du starter, spør din lokale verktøyet selskapet å markere plasseringen av gass, vann eller elektriske linjer i området for å være gravd.

Instruksjoner

•Mark omriss patio på bakken eller gress med en spray kan lyse rød maling. Kjøre 12-tommen-lang tre innsatsen i bakken på Start- og sluttider points nærmeste huset og poeng eller hjørnene av terrassen lengst huset. Knytte et stykke sterk nylon ledningen rundt den første innsatsen nærmeste huset. Strekke ledningen tett rundt to lengst innsatsen og den siste innsatsen nærmeste huset. Nivå linjen ved hjelp av en lang byggmester nivå ved å skyve snoren opp eller ned innsatsen.

•Mark lengst innsatsen å bestemme drenering skråningen av ferdig terrassen. Dette bør være 1 tomme for hver 4 fot lengden av skifer. Mål denne beregnede avstanden ned fra nivå strengen på bålet lengst huset med en stål målebånd og markere dette punktet med en blyant. Gjenta med den andre hjørne innsatsen. Knytte en ny linje av ledningen rundt startinnsats. Strekke strengen stramt og gjenta det rundt merke på lengst innsatsen. Strekke linjen tett over og gjenta det rundt merke på andre hjørnet innsatsen. Strekke strengen tett og knyt slutten rundt siste innsats nærmeste huset. Dette vil være det ferdige høyden av din gårdsplass.

•Excavate terrassen til en dybde på 7 inches med en spade. Grave innover fra om lag 2 inches utenfor den røde linjen. Måle dybden rundt perimeteren med metall målebåndet. Bruk lange støpesand nivå for å sjekke base nivå som du grave. Løft overflaten torv nøye og lagre den for senere plenen lapp eller utvidelser. Haug torv på et sted og vann for å holde plenen i live. Sett i undergrunnen i et annet område for senere bruk.

•Et bunnen av utgravningen rikelig med en slange, rør og la suge i vannet. Kompakt utgraving med en vibrerende plate komprimator. Hold kontroll overflaten med lang carpenter's nivå, lagt på den øvre kanten av en lang rett planke over bredden av utgraving. Har to medhjelpere strekke en linje mellom to side utjevning strenger. Fortell dem til å følge deg mens du arbeider. Mål avstanden fra strengen til overflaten fra tid til annen å følge drenering skråningen så tett som mulig. Fyll ut innrykk og fjerne høy kapasitet med spade. Gå over overflaten minst tre ganger, til du har en glatt, hard base med riktig graden av skråningen for grunnlaget.

•Rull ut geotekstil tøylag over sokkelen å hindre fremtidige Luke inngrep. Overlappe kantene av 2 til 3 inches. Hell A - eller B-klasse grus på stoffet til en dybde på 4 inches. Bruke en kommisjon avrunde overflaten, og plassere din støpesand nivå på den øvre kanten av lange rette planken kontrollere nivået over bredden på terrassen. Nyt alvor med slangen og kompakt med den vibrerende plate komprimatoren. Sjekk skråningen hver noen verft som beskrevet. Gå over overflaten flere ganger, før den komprimeres fast.

•Fyll siste 1-inch-thick laget av grov sand på toppen av komprimerte grus og rake glatt. Sted lange lengder med 1-tommers PVC rør linjeavstand 2 yards hverandre langs bredden av terrassen, kjører vekk fra huset. Har dine hjelpeprogrammer strekke strengen i bredden som beskrevet. Seng rørene i sanden, ta ekstra vare å måle avstanden fra baksiden og webfrontene i rør til streng slik at overflaten av rørene følger i skråningen.

•Plasser kanten av en lang rett planke på de to første rør over endene nærmeste huset. Knele i sanden og gå planken mot deg og fra side til side over rørene nivå sand og flytte overflødig bakover. Denne prosessen kalles "screeding." Jobbe deg bakover mellom to første rørene. Når den første raden er nivå, flytte over til den andre rad og gjenta. Når sanden er nivå mellom første radene av rør, løft rørene av sine skyttergravene og seng dem i sanden i neste omgang fra huset som beskrevet. Fortsett til hele overflaten av grov sand er screeded, men fortsatt løst pakket og klar til å akseptere heller.