Hvordan å grave en vann våren

February 24

Hvordan å grave en vann våren

Hvis du har et område på plenen som synes å holde vann eller synes å bli våt, kan du ha en våren på eiendommen. Grave din kildevann kilde kan gi deg en ekstra vannkilde. Hoveddelen av grave en vann vår er at det er arbeidsintensiv, men hvis du faktisk har en vår, det kan gjøre en fin tillegg til hagen din og muligens gi deg en vannkilde for ulike husholdning oppgaver.

Instruksjoner

•Mark av området som du tror kan være en naturlig våren. Bruk fargerike innsats eller flagg å motregne området. De området du leter etter er de som forblir våt selv når det er ingen regn eller områder som sive vann under våte sesonger.

•Dig ut området du har merket. Bruk spade å starte graving rundt omkretsen og deretter flytte til midten av området. Pass på å kaste din smuss i ett område utenfor området merket som mulig våren. Du trenger denne skitt senere.

•Fjern eventuelle steiner, røtter og annet rusk med plukke øks og rock bar. Lagre steinene i en haug utenfor vår kilde som du skal bruke dem senere.

•Dig dypere til du får en god vannføring. Fra hullet som du graver, grave en grøft som fører ut fra hvor vannet kommer ved siden av hullet. Grøften vil flytte vannet fra våren til sidene av hullet. Dette holder vannet flytte ned gjennom ut resten av hullet i stedet for bare kommer opp og samle rundt det opprinnelige oppføring området. Grave grøften så dypt som mulig som dypere din grøft er, jo renere vann blir. Hvis du ikke må grave en grøft, vannet flyte ikke og i stedet bli stillestående. Grøften hjelper vannet å flytte i hullet. Ikke bare er dette ikke rent, men det vil tillate mygg å rase.

•Linje området rundt våren hullet med stein du har fjernet. Steinene holde falle smuss fra å gå inn i hullet.

•Plasser skitt som du fjernet rundt våren vann hull. Dette vil holde vann fra kjører ut fra andre kilder til våren. Grunnvann avrenning kan føre til at vannet for å bli skitten og muligens tett med rusk.

Tips og advarsler

  • Hvis du vurderer å bruke kildevann, sørg for å få den testet til visse det er greit for menneskelig konsum.
  • Du kan velge å dekke våren vann med kryssfiner, brett eller med et plastdeksel å unngå avrenning og rusk.