Hvordan å grave en Koi Pond

November 30

Hvordan å grave en Koi Pond

Koi er skinnende, fargerike dammen fisk og grave din egen koi pond kan legge et avslappende brennpunkt til hagen din uten større investeringer. Men det er noen forholdsregler å ta når du planlegger en koi pond, mest med å velge et nettsted og dybde. En dam som vil holde mer enn 1500 gallons av vann kan være en stor nok jobb til å rettferdiggjøre en Traktorgravere. Få brawny hjelp for store utgravingen, leie en maskin for å gjøre det for deg eller takle det i stadier Hvis dammen prosjektet er en soloplate.

Instruksjoner

•Survey hagen din for en flekk er direkte solen, litt lyssky, ikke under løvtre eller rotete busk og helst synlig fra flere vinduer inne i huset. Når du har funnet det perfekte stedet for koi pond, omrisset av figuren med en hageslange, og deretter spray disposisjonen med lyse landskapsarbeid maling.

•Contact nytte din selskapet og be den til å kontrollere plasseringen av dammen og områder du kan grave for å begrave makt eller vann linjer til den. Ikke hopp over dette trinnet. Treffer en gass linje eller fortrenging all makt er både farlig og dyrt.

•Dig dammen. Hvis området er svært stort, er det mulig at du må leie en Traktorgravere til å spare på arbeidskraft. Planlegge dammen skal minst 3 til 4 fot dypt på deep end så koi har et sted å skjule mot rovdyr. Velg 4 - 5 fots dyp for tryggere og sunnere koi. Fisken svømme opp og ned fra overflaten til dammen gulvet, slik at en dypere dam lar dem mer mosjon. Det forhindrer også herons og andre fiske fugler fra å hjelpe seg til en dyr koi middag.

•Cart unna skitt du fjerne fra hullet med en trillebår. Lagre nok på dammen stedet å bygge en foss jordhaug senere hvis du vil legge til funksjonen i dammen.

•Slant sidene av dammen litt innover fra overflaten til bunnen av dammen, men ikke legge anlegget hyller. Koi spise planter så de vil drepe din dammen grønne. Og vaskebjørn spise koi så ikke gi dem noe grunt perches fiske fra.