Hvordan å grave en blomst seng i en skråning

September 18

Hvordan å grave en blomst seng i en skråning

Blomsterhagene forbedre hjem landskap med sine farger og aroma. Bland åssidene som er vanskelige å klippe og vedlikeholde er egnet for å konstruere en lite vedlikehold blomsterhage. Imidlertid innebærer grave en blomst hage i en åsside nøye planlegging før begynnelsen konstruksjon, fordi blomsterhagene bakken er mer utsatt for miljømessige faktorer som erosjon og vind. Det er viktig å plante blomster som er hardfør, egnet for voksende sonen og krever litt ekstra pleie en gang plantet, fordi opprettholde planter på bratte skråninger kan være en vanskelig.

Instruksjoner

•Mark ut området der du vil grave en blomst seng i en ås spray paint eller en hageslange. Gå ned bakken og vurdere størrelsen og formen på en blomsterhage, og justere dimensjonene for din smak. .

•Fjern gresset og torv fra området ved hjelp av en spade. Kontroller at du helt grave ut alle røttene til forhindre plantene fra fremvoksende senere i blomst sengen.

•Mix i organiske kompost til overordnede jord å gi ekstra næringsstoffer og forbedre jord drenering i åssiden. Grave kompost i toppen 6 til 8 inches av jord å opprette et rikt plante medium som vil hjelpe oppmuntre rask og sunn utvikling av planter vokser i blomsterbedet.

•Dekk kompost med en 2-tommers til 3-tommers laget av jordsmonnet, og bruke generelt, velbalansert blomst gjødsel. Rake topsoil glatt å fullføre jordforbedring.

•Dig en 6-tommers til 12-tommers grøft rundt omkretsen av blomst seng og sett jord til side.

•Dekk blomst seng med en organisk erosjon kontroll teppe, og sikre kanten på teppet til bunnen av grøfta bruker landskapsarbeid stifter. En erosjon kontroll teppe består av tett vevet materialer som tillater fuktighet til å sildre gjennom sakte mens beskytte jord i blomsterbedet fra vind og regn erosjon.

•REPACK jorden rundt grøften av blomst seng å holde erosjon kontroll teppet på plass.

•Skjære hull i erosjon kontroll teppet i områder der du vil plante blomster. Organisk erosjon kontroll tepper vil brytes sakte, slik at blomstene overføres naturlig når etablert opprette en full blomst seng i en åsside.

Tips og advarsler

  • Bruk landskapsarbeid tømmer, river steiner eller murstein for å ramme en blomsterhage for å lage en mer formell utseende.