Hvordan å Gran opp kjøkkenskapet

February 15

Hvordan å Gran opp kjøkkenskapet

Avhengig av alderen på kjøkkenet, kan sine skap ha sett bedre dager. Hvis du finner deg selv ikke ønsker å gi gjestene på kjøkkenet på grunn av tilstanden til ditt skap eller hvis du bare lei av stirrer på samme gamle stil, det er ting kan du gjøre for å Gran opp din kjøkkenskapet. Med noen få enkle teknikker som ikke tar mye tid i det hele tatt, kan du føle at du har helt ny skap og en helt nytt utseende til kjøkkenet.

Instruksjoner

•Rengjør overflaten av ditt skap med en grov fille og mineral ånder. Bruke mineral åndene rikelig; Det er ikke nødvendig å fortynne. Hvis du har skap laget av metall eller annet materiale som glass eller laminat, bruk en myk klut og mineral brennevin for å rense dem.

•Sand ned eventuelle feil på overflaten eller noen ujevnheter på tre kjøkkenskapet med middels-grade sandpapir. Rydde bort sliping støv med en tack.

•Fyll i noen hull eller sprekker i tre kjøkkenskapet med tre sparkel. Bruke en sparkel tvinge tre filler i hullet eller sprekk. Sand over filler før det er selv med overflaten av skap.

•Fjern alle eksisterende maling eller flekker på kjøkkenet ditt skap med syntetisk stålull hvis du vil oppdatere eller restain dem. Du trenger ikke bruke en væske med syntetisk stålull.

•Prepare å refinish kjøkkenskapet med maling eller flekker. Fjerne hengslene å ta av dørene av kabinettet. Dette kan males separat på en dråpe klut. Legg en ekstra duken under skap å beskytte gulvet eller tellere og legge malerens tape rundt alle vegger skap er koblet til.

•Prime kjøkkenet ditt skap med primer hvis du er male dem i stedet for flekker. Hvis du er flekker skap, hopper du over dette trinnet. Bruk en børste for Kina for å bruke primer; La det tørke i 24 timer før maling.

•Bruk en Kina Børstemarker brush og lang, selv slag forsiktig jevne maling eller flekker på kjøkkenet ditt skap. La hver strøk tørke i 24 timer før du bruker et ekstra strøk.

•Bytt hengslene på kjøkkenet ditt skap. Denne enkle maskinvare oppdateringen kan gi dem et nytt utseende, samt fikse de som ikke lukker skikkelig. Fjern gamle hengslene med en makt-skrutrekker og deretter erstatte dem med synlige dekorative hengsler.