Hvordan å gradere din gårdsplass

March 17

Hvordan å gradere din gårdsplass

Når du har konsekvent kjelleren vann problemer uten synlig foundation problemer, kan det være et problem med jorden rundt hjemmet ditt. Du kan redusere problemene i kjelleren, må du forbedre du verftet drenering. Gradering gården, gjør det jord nivået rundt huset og la det skråner ned der vannet tappes trygt er løsningen.

Instruksjoner

•Pound tre stake i bakken ved ett av hjørnene av huset med en hammer. Kontroller at det er minst 12 inches av bakken. Pund en eierandel i på din linje. Hvis du har et fortau, må innsatsen er rett ved siden av fortauet. Hold innsats høyden minst 12 inches av bakken. Gjenta prosessen på samme side av huset, men på motsatt hjørne.

•Tie streng linjer rundt innsatsen av huset og knytte dem til innsatsen ved eiendommen linjen. Ikke koble streng linjene av eiendommen linjen, du trenger et tilgangspunkt. Lage streng linjene nivå. Bruke en hammer til pund i innsatsen for å justere høyden til strengene er nivå hele veien rundt.

•Measure av linjen til bakken for å fastsette tonehøyden til bakken. Hvis målingen går som du får fra huset, er bakken skrå fra huset. Hvis målingen går ned, er bakken skrå mot huset. Hvis du vil flytte vann riktig, trenger du en skråning på 1/4-tommers per fot. Når du har en grunnere skråning, må du re karakteren din gårdsplass.

•Rent en skrens loader. Denne maskinen ser skremmende, men er enkelt å betjene når du blir vant til den. Har bilutleiefirmaet slippe den av og gi deg en rask tutorial på hvordan å operere maskinen. Når du har taket på det, gå inn din staket området, og lå bøtte flatt mot gresset og fremover, rive opp overflaten av gresset. Dumpe alle skitt av oppkjørselen din fortauskanten for enkel rydde opp senere.

•Measure fra linjen hvor langt du må grave ned. Juster bøtte og fremover. Som du flytter videresende, sakte heve bøtte du vil området ved siden av huset for å være høyere enn området du graver opp. Hvis du har et fortau, husk at du ikke kan gå lavere enn din fortauet. Gjenta denne prosessen over det merkede området.

Nå starter så nært huset som du blir komfortabel, dra bøtte på overflaten for å flate den ut. Gjenta dette helt over. Hvis du oppdager pukler, dra over området igjen og grave i området. Fortsett til du er fornøyd med stigningstallet til gården. Sjekk ofte.

•Trekk ut innsats fra ett hjørne av huset og flytte det det til et annet hjørne av huset. Gjenta trinn 1 for å gjøre et nytt arbeidsområde. Gjenta gradering prosessen til gården har vært helt nytt formet. Hvis du vil legge til noe skitt områder, bruke skitt du er barbert bort for å opprette lav flekker.

•Vri jord og løsne det øverste laget med rake. Kontroller at du tar ut noen høyt steder samtidig sørge for at du ikke tar for mye av et område. Stå tilbake hver så ofte og se på hagen din. Fix noen undulations med rake. Sjekke linjene en gang for å sikre at alt er riktig, og trekke ut dine innsatser og reel opp linjen.

•Rent en dumper eller søppelcontainer. Spre din gressfrø med en dråpe sprederen. Dekk seeded områdene med strå. Bare ta en baller av halm, dra deler av den fra hverandre og rist den over gressfrø.

•Still sprinklere opp på så mange steder som mulig. Vann daglig i seks uker i 20-30 minutter hver dag i 10-15 minutters intervaller. Som gresset kommer gjennom halmen og du kan lett rake gjenværende halmen bort en gang. Ikke klippe gress i to måneder etter seeding.

Tips og advarsler

  • Hvis du må, gjøre et swale direkte vann, grave ned 6 til 10 inches med skid loader i en rett linje. Dette gjør at vannet til å gå gjennom swale.
  • Hvis du ikke har innbindingsmargene på huset ditt, vil denne metoden ikke løser vann problemer. Få takrenner installert eller installere takrenner selv å flytte vann fra taket ditt ut i din hage.
  • Bruk alltid forsiktighet når opererer tungt maskineri.
  • Dette er ikke en rase, maskinen vil gjøre arbeidet om du kjøre fort eller sakte.