Hvordan å glatte glass sammensatte

May 29

Hvordan å glatte glass sammensatte

Windows krever forsegling hindrer at været gjennomtrengende hjemme. I eldre tre og noen metall Vinduer, glass sammensatte produktet som holder denne seal sammen. Bruke vinduet glasur pleide å være et verk av en ekspert, med kitt som måtte være installert "bare så" og herdet med varme. Nå med advent av silikoniserte latex glass sammensatte, er prosessen enklere. Dette produktet kommer i et rør, og du kan bruke den med en standard fuger pistol.

Instruksjoner

•Ta sash fra vinduet ved å fjerne den indre stoppet trim. Trim er på jamb, på hver side av vinduet. Tre vinduer, trykk på kanten av en meisel mellom bunnen av trim og jamb og lirke den bort for å løsne neglene. For metall Vinduer, Fjern skruene i trim.

•Løft opp sash fra vinduet og ta tau eller metall våren stropper knyttet til de øverste hjørnene av rammen. Plass rammen på en flat, jevn overflate.

•Scrape gamle vinduet glasur med tre meisel fjerne så mye glasur som mulig slik at nye glasur gå på jevnt. Feie alle partikler fra vinduet så Rengjør glasset og rammen med vinduspusser og en ren klut. Tillate glasset tørke.

•Puncture spissen av glass rør med lang spiker eller stiv wire deretter legge røret i fuger pistolen. Starter i et hjørne, plasser kvadrat tuppen av munnstykket rør i 45-graders vinkel mot kanten av rammen vinduskarmen hvor den møter glasset. Dette er vanligvis en halv tomme tykk fra glass til rammen ansiktet.

•Apply jevn trykk på avtrekkeren av pistolen, og med en glatt handling flytte tuppen langs sash rammen, bruke en jevn perle av glasur. La spissen av røret for å dra, danner en vinklet, solid perle av glasur. Bruke glasur til det neste hjørnet. Slipp trykket fra våpenet ved å trykke tommelknappen og trekke tilbake litt på stempelet løfter spissen.

•Start hjørne du bare nådd og bruke en perle derfra til det neste hjørnet, arbeider rundt rammen på samme måte untilyou har glass alle fire sidene.

•Fyll en kopp med vann og dunk meiselformet ¾ tomme tre i den. Dra denne fuktig meisel langs overflaten av glasur, jevner det fortløpende. Skrape noen overflødig glasur fra meisel når det første hjørnet. Dempe meisel før du fortsetter.

•Arbeid rundt vinduet, dempe og rengjøring overflødig fra meisel til du har glattet alle fire kanter. Tillate glasur tørke i minst en time. Skrap noen overflødig stoff fra glass med en barberhøvel skraper.

•Ta av øvre sash, eventuelt ved å fjerne dele stoppet ligger foran av øvre sash. Bruk den samme teknikken som du gjorde for ytre stopp. Erstatte windows i omvendt rekkefølge. Knytte tau eller metall våren stripen til øvre sash og erstatte dele stopp. Koble tau eller metall våren stroppen til lavere sash og erstatte den indre stoppet.