Hvordan å gjøre trinn for en bratt hage bane

January 10

Hvordan å gjøre trinn for en bratt hage bane

En bratt skråning i en hage kan presentere utfordringer som er ofte knyttet til manøvrerbarhet og sikkerhet. Én måte å takle en bane steepness samtidig legge et unikt landskap interesse er å installere ett eller flere trinn. Tømmer eller tømmer kanter trinn fylt med knust rock eller etterfylle er en enkel og rimelig alternativ. En godt konstruert serie trinn krever god planlegging og beregning samt forsiktig konstruksjon. Før du starter byggingen, sjekk med din lokale myndigheter å avgjøre om trinnene er underlagt eventuelle bestemmelser.

Instruksjoner

•Determine stigningstallet til banen hvor skritt er å gå. Skråningen vil styre Trinnummeret og bredde-til.

•Measure stige, eller høyden på bakken, ved å strekke vannrett en flatet streng eller stang fra toppen av bakken til samme høyde på bunnen og måle avstanden mellom bakken og strengen eller stang nederst.

•Measure kjøre ved å måle den vannrette avstanden hvor nivå stang eller streng er festet på toppen av bakken til samme høyde på bunnen av bakken. Skråningen er økningen på sikt.

•Determine forholdet mellom trå til riser. Beregne disse tallene med ønsket, komfortable riser høyden og formelen. Trinnbredde pluss doblet riser høyden bør tilsvare 26-27 tommer. For eksempel hvis ønsket høyde for hvert trinn 5 inches, bør trinnbredde være 17 for at formelen lik 27.

•Calculate antall trinn som du vil lage. Dette vil gjøre planlegging og bestille eller kjøpe materiale enklere. Del av skråningen av planlagte høyden for hvert trinn.

•Excavate grove skråningen og trinn dimensjoner.

•Prepare grunnlaget for grunnleggende trinn. Tømmer eller tømmer kanter trinnene krever lite foundation arbeid i tillegg til å grave grøfter i front og på sidene av trinnet for tømmer. Kontroller at bunnen av skyttergravene nivå og jord er kompakt. Hvis jorden er ustabilt, grave grunnlaget flere inches dypere og fylle den tilbake med knust stein eller grus.

•Still materiale for første trinn. Lå tømmeret i skyttergravene. Utvide siden tømmeret 6 inches lenger i bakken enn tråden vil bli. Dette vil tillate overlapping med andre trinn. Kontroller at materialet som brukes er nivå. Bore to hull i hver av de tre delene av tømmer og pund i galvanisert stål toppene å sikre tømmer til bakken.

•Build andre og påfølgende trinnene. Grave plassen som trengs for hvert trinn og lå tømmeret. Knytte et stykke tømmer, kalles rørlednings‑ til toppen av siden tømmeret bruker en galvanisert stål spike. Plasser side tømmeret bak denne riser og fortsette opp bakken på denne måten.

•Fyll avstanden mellom tømmeret på hvert trinn med knust grus, etterfylle eller et annet passende mengde. Du kan gjøre dette enten på slutten eller på flere stadier under trinn bygging som tillater større mobilitet rundt arbeidsstedet.